Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 45 bodova

Splinter Cell Conviction error

186 pregleda · 18 odgovora · otvorena 17.07.2011. u 18:18

Poštovanje.

Igru sam preuzeo preko torrenta, sve uradio kako treba instalirao i crack uradio i kada pokrenem igru izbaci mi ovaj error:

Ne znam što to izbacuje al sam instalirao sve drivere za grafičku. Onda kliknem Yes i izbaci mi ovaj error:

Ovo izbaciva jer trebam crack uraditi za jedan .dll file al to sam uradio i opet izbaciva. Jel ima neko ideja kako ću pokrenuti ovu legendarnu igru ?
Odma da ti kažem da igru ne trebaš toliko hvaliti, jer nije "legendarna", kao što ti misliš.

Problem koji se tebi stvorio vjerovatno, kao što i sama slika kaže, je zbog Ubisoft Launchera jer se nije pravilno instalirao, imao je neku grešku etc.

Adekvatno riješenje tvog problema bi bilo da skineš novi Ubisoft Launcher, koji možeš naći "gdje god da se okreneš".

Po mom mišljenju, ja mislim da bi to bilo riješnje, ne košta te ništa da probaš, a prije toga, izbriši prijašnju verziju, tj. verziju Ubisoft Launchera koju sad imaš, te instaliraj novu koju potom downloaduješ.

Sretno .
http://www.mediafire.com/?o4yttyfv5yn

Skini file odavde, i plss iskljuci antivirus jer zbog nekog razloga vecina antivirusa ga gleda kao pretnju

Znaci kad si skinuo file uradi sljedece::

Nadzi taj file sto si skinuo i copiraj ga i stavi ga u Crogram Files x86 / Ubisoft/Ubisoft game Launcher

Ako nemas Program files x86 onda file stavi samo u Crogram filesUbisoftUbisoft game Launcher

i to je to, restartuj komp i trebalo bi raditi
gamer_exq je napisao/la:
Odma da ti kažem da igru ne trebaš toliko hvaliti, jer nije "legendarna", kao što ti misliš.

Problem koji se tebi stvorio vjerovatno, kao što i sama slika kaže, je zbog Ubisoft Launchera jer se nije pravilno instalirao, imao je neku grešku etc.

Adekvatno riješenje tvog problema bi bilo da skineš novi Ubisoft Launcher, koji možeš naći "gdje god da se okreneš".

Po mom mišljenju, ja mislim da bi to bilo riješnje, ne košta te ništa da probaš, a prije toga, izbriši prijašnju verziju, tj. verziju Ubisoft Launchera koju sad imaš, te instaliraj novu koju potom downloaduješ.

Sretno .
Odma da ti kažem igru sam prije igrao i zato je i hvalim jer volim Sam Fishera moj ukus j**i ga. Prije sam je instalirao na istom PC-u dok sam imao staru grafičku, sada sam dobio novu i želim da je opet igram. Kao što možeš vidit sam Ubisoft Game Launcher nije jedini error. Imam isto Assassin's Creed 2 i bez problema ga pokrenem tako da nije do Ubisoft Game Launchera.

EDIT:

Ne brine me error sa Ubisoft Game Launcherom jer drugi put evo ovu igru instaliram, prvi put sam iz prve sve riješio samo nije bilo errora s grafičkom jer nisu iste , mene brine error s grafičkom.
Disable antivirus pa reinstaliraj. Moj daidža imao isti problem. LOL
Jesil instalirao driver od grafe sa CD-a?
Jednostavno,ova igra ne podrzava tvoju graficku karticu i to je to.
exampLe_ je napisao/la:
Jednostavno,ova igra ne podrzava tvoju graficku karticu i to je to.
Misliš slaba mi grafička ?
Ebu_ je napisao/la:
Nije ti slaba- suprotno od toga.
Freaker je napisao/la:
Nije ti slaba- suprotno od toga.
I šta sada ?
Ebu_ je napisao/la:
Ne mislim ja nista nego samo citam kako pise:

Video card:NVIDIA GeForce GT 520 NOT SUPPORTED.

Offtopic:

Rasta skin is available(220bodova u shopu).
pajamastyle je napisao/la:
Jesi crack-ovo Ubisoft Game Launcher?
Jesam brate, nije to meni problem jer može pokrenuti assassin's creed 2, meni je problem ovaj prvi error.
Ebu_ je napisao/la:
Jesam brate, nije to meni problem jer može pokrenuti assassin's creed 2, meni je problem ovaj prvi error.

Skini taj fajl i ubaci ga u "C: > Program Files > Ubisoft > Ubisoft Game Launcher"

Ako ga slučajno antivirus detektuje kao virus, samo ga dodaj u listu izuzetaka. Nije virus 100%.
TitaniuM je napisao/la:

Skini taj fajl i ubaci ga u "C: > Program Files > Ubisoft > Ubisoft Game Launcher"

Ako ga slučajno antivirus detektuje kao virus, samo ga dodaj u listu izuzetaka. Nije virus 100%.
Ti očigledno nisi pročitao dobro MOJE POSTOVE a i ostale ?
Ebu_ je napisao/la:
Ti očigledno nisi pročitao dobro MOJE POSTOVE a i ostale ?
Nisam, je***i ga. Meni je to pomoglo pa sam kont'o da će i tebi. :/
TitaniuM je napisao/la:
Nisam, je***i ga. Meni je to pomoglo pa sam kont'o da će i tebi. :/
A brate shvatam te hoćeš da mi pomogneš, al prije je pomagalo od kad sam kupio novu grafičku ne može. Hvala tebi.
Ebu_ je napisao/la:
A brate shvatam te hoćeš da mi pomogneš, al prije je pomagalo od kad sam kupio novu grafičku ne može. Hvala tebi. :(
Drug probaj ovo.

1. kucaj u run "regedit" (bez navodnika)
2. Idi pod HKEY_LOCAL_MACHINE
3. Software/ubisoft i obriši "ubisoft game launcher" folder
4. Idi opet nazad na HKEY_LOCAL_MACHINE
4. idi SOFTWARE
5. idi MICROSOFT
6. idi WINDOWS
7. idi CURRENT VERSION
8. idi UNINSTALL

Tu će biti dosta registry "ključeva"
Skrolaj dole dok ne nađeš

{888F1505-C2B3-4FDE-835D-36353EBD4754}

Izbriši ga, to je to
Ništa, nisam našao riješenje. Hvala svima što ste se potrudili barem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.