Ovdje pisite sportove kojim se bavite , koliko se bavite ,dali imate uspjeha itd.
Diskusija
Kojim se sportom bavite i zasto
266 pregleda · 20 odgovora · otvorena 16.07.2011. u 20:46
Košarka, a njom se bavim zato što me ona onako nekako "ispunjava" i to volim raditi. Košarkom se bavim sad će 7 godina. Uspijeha naravno ima, mnogo pehara te dvije zlatne medalje i jedna srebrena.
Ispijanje kafa u dalj
salim se, slabo skroz, kadkad fudbala rekreativno s rajom termini ovo ono , nista aktivno (:
a dok je skola plivanje, teretana, rekreacija
salim se, slabo skroz, kadkad fudbala rekreativno s rajom termini ovo ono , nista aktivno (:
a dok je skola plivanje, teretana, rekreacija
Fudbal
Treniram fudbal evo vec 8 godina u FK RADNIK.Bilo je i nekih dobrih trenutaka i nekih losih ali više dobrih.Dobrih od osvajanja turnira , ligedo medalja najboljeg igraca itd a loših možda samo kad nekad si kriv za go danas mi se to desilo protiv želje 2 put ali to mi se desilo možda 2 , 3 puta nema padova samo goni
.To treniram zato što volim taj sport.
Fudbal smisao života za mene
Treniram fudbal evo vec 8 godina u FK RADNIK.Bilo je i nekih dobrih trenutaka i nekih losih ali više dobrih.Dobrih od osvajanja turnira , ligedo medalja najboljeg igraca itd a loših možda samo kad nekad si kriv za go danas mi se to desilo protiv želje 2 put ali to mi se desilo možda 2 , 3 puta nema padova samo goni
.To treniram zato što volim taj sport.Fudbal smisao života za mene
Ulični sportovi !
Pa ako si vec digao temu fino objasni a ne samo kojim se sportom bavite i zasto i da raja pise,napisi cime se ti bavis kad si poceo i to
Ninjitsu, spavanje, ponekad se izadje i to 'e to.
Teško je skontati čime se bavim MJJ ( Modernizovana Jiu Jitsa ) , znači u to spada : MMA,KARATE,JU JUTSU i još neki sport nisam siguran.Ovim se sportom bavim nekih 7-8mj. i dosta mi je pomoglo,dosta sam se razvio.Baš sam se prihvatio za ovaj sport , trčanje,tegovi ... Dosta sam ranije počeo ovim sportom nego ostala većina , kasnije možda bude nešto ekstremnije(K1,BOKS,MMA borbe...).
Ima još puno toga za pričat ali to je glavno ...
Ima još puno toga za pričat ali to je glavno ...
dYi je napisao/la:
Pa ako si vec digao temu fino objasni a ne samo kojim se sportom bavite i zasto i da raja pise,napisi cime se ti bavis kad si poceo i to
Bavio sam se taekwondom 4 god i zbog povrede nisam mogao da nastavim
Imam velikih uspjeha . Sada kod kuce rekreativno
Nanii je napisao/la:
Haj da ti ispunm zelju
Bavio sam se taekwondom 4 god i zbog povrede nisam mogao da nastavim :S Imam velikih uspjeha . Sada kod kuce rekreativno
Bavio sam se taekwondom 4 god i zbog povrede nisam mogao da nastavim :S Imam velikih uspjeha . Sada kod kuce rekreativno
ja se bavim fudbalom=>> kosarkom volim obodvoje 
kosarku igram u slobodno vreme
a fudbal treniram 7-8 godina(jest da u kartonu pise 9
)
SPORTSKI TIP SAM
)

kosarku igram u slobodno vreme
a fudbal treniram 7-8 godina(jest da u kartonu pise 9
)SPORTSKI TIP SAM
)
Bavim se fudbalom 6, 7 godina. Zasto se bavim tim sportom ? Jednostavno ljubav prema tom sportu, za mene najjaci sport
Pogotovo kad si golman
Pogotovo kad si golman
Nanii je napisao/la:
Haj da ti ispunm zelju
Treniram judo 10 godina,zasto jer imam ljubav prema sportu i nista to je to.
Bavim se Bodybuildingom ... amaterski
i bjj brazilian jujitsu amaterski isto
i bjj brazilian jujitsu amaterski isto
Taekwondo 7g [Crni pojas]
, imam duzu pauzu zbog povrede koljena , nastavit cu kad krene skola :]
, imam duzu pauzu zbog povrede koljena , nastavit cu kad krene skola :]
Trenirao košarku u osnovnoj do kraja. Kad sam upisao srednju (i nakon što sam je završio), sve sam batalio i samo igram igrica. Nekad znam vani izadji odigrati košarke sa društvom, ali ništa posebno
nikad nista posebno,nisam nikad volio sport pretjerano,igrao fudbala kad sam bio manji, u drugom srednje skole krenuo u teretanu(i to samo et da se cure malo furaju na mene jer sam prije bio ko ofinger) u cetvrtom prekino i sa tim sranjem,sad sjedim u fotelji i uzivam bez sporta
Košarkom, 2 godine treniram
Rukomet.
Roditelji se nekada davno aktivno bavili tim sportom, pa sam imao zelju da nastavim tradiciju, a fudbal mi je izlizan sport, nekako danas svi znaju lopte igrati...
Roditelji se nekada davno aktivno bavili tim sportom, pa sam imao zelju da nastavim tradiciju, a fudbal mi je izlizan sport, nekako danas svi znaju lopte igrati...
Plivanje i Teretana . Zasto , pa eto zbog toga sto od njih jaca sama struktura tijela i misici . Znamo da od plivanja raste skoro svaki dio a teretanama ih izgradjuje . Prejaka kombinacija .
Ovako trenirao sam fudbal oko 9 godina sa prekidima,prestao sam prije 3 mjeseca ,sto se tice uspijeha imam 2 pehara za najboljeg strijelca lige i turnira,onda medalju za osvojeno 1 mjesto,15-tak diploma i to je to
Evo sad idem u teretanu ,i namjeravam poceti trenirati kick box
Toliko od mene Pozz
Evo sad idem u teretanu ,i namjeravam poceti trenirati kick box
Toliko od mene Pozz
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.