Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nova grafička, vaše mišljenje

252 pregleda · 15 odgovora · otvorena 14.07.2011. u 01:14

Dobra veče. 

Imao sam problema s grafičkom uglavnom nije valjala i odlučio sam keširati oko 110 KM za grafičku GeForce GT520. Sada vas pitam jer nemam iskustva s tim stvarima nikada nisam mjenjao i kupovao, hoću li imati problema s igranjem zahtjevnih igara ( ostalo je sve uredu ) i jesam li mogao bolju grafičku naći za te pare i hoću li se pokajati što sam je uzeo ? 

Zaboravio sam reći da je grafička nova.
Moj daidža je isto neki dan kupio tu grafičku. Igra na njoj sve igrice ( cod black ops, crysis) i zadovoljan je 

EDIT: Daidža mlad čovjek  , poslje posla kad dođe kući puca igrica, ha ya.

Post dobio aplauz od skile

420 je napisao/la:
Moj daidža je isto neki dan kupio tu grafičku. Igra na njoj sve igrice ( cod black ops, crysis) i zadovoljan je 

EDIT: Daidža mlad čovjek  , poslje posla kad dođe kući puca igrica, ha ya.
Joooj brate respect za tvog daidžu, poselami ga.
Muahahahha, daidža! 
Ugl odlična tu i tamo high end grafička, imat ćeš problema, ali tek za 3-4 godine 
BannedOTF je napisao/la:
Muahahahha, daidža! 
Ugl odlična tu i tamo high end grafička, imat ćeš problema, ali tek za 3-4 godine 
Imam rama 1 GB, procesor 2,8 Giga Horda Zla dual core, znači neće biti problema da pokrenem igru tipa GTA 4 ?
Ebu_ je napisao/la:
Samo nemoj planirat da igraš BF3 na Max Detalje, da ne zapališ kuću. 
pajamastyle je napisao/la:
Samo nemoj planirat da igraš BF3 na Max Detalje, da ne zapališ kuću. 
Objasni Šalja prijatelju, ništa te ne kontam . 

Šalja zahvalan sam ti. 
Ebu_ je napisao/la:
Imam rama 1 GB, procesor 2,8 Giga Horda Zla dual core, znači neće biti problema da pokrenem igru tipa GTA 4 ?
Treba ti vise rama za GTA 4 

I koji tacno procesor ?
Ebu_ je napisao/la:
Objasni Šalja prijatelju, ništa te ne kontam . 

Šalja zahvalan sam ti. 
Kada izađe, pošto znam da će ih većina skinuti igru Battlefield 3 nemoj planirat to da igraš na velikim detaljima, a posebno Witcher 2, previše zahtjevne mislim ako staviš na velike detalje ove igre zapalit će ti se računar od zagrijavanja. 

Što se tiče grafičke moćeš nove igre igrat na High detaljima nemoj o Max Detaljima mislit.

NexT_T1 je napisao/la:
Treba ti vise rama za GTA 4 

I koji tacno procesor ?
Ja se izvinjavam skroz sam pobrkao stvari. Evo ti sliku:

I sada nikako neću moći pokrenuti GTA 4 ? 
Ebu_ je napisao/la:
Igram ja RIFT na toj grafičkoj i NFS i prekucao Splinter Cell Conviction, Crysis etc. Jedino ti može biti problem zagrijavanje. Preporuka je da je nakon par mjeseci očistiš od prašine. Samo nadji mali šarafciger, odvrneš šarafe i onda skineš cooler i očistiš prašinu sa nje i vratiš kako je bilo

SAJDER je napisao/la:
Igram ja RIFT na toj grafičkoj i NFS i prekucao Splinter Cell Conviction, Crysis etc. Jedino ti može biti problem zagrijavanje. Preporuka je da je nakon par mjeseci očistiš od prašine. Samo nadji mali šarafciger, odvrneš šarafe i onda skineš cooler i očistiš prašinu sa nje i vratiš kako je bilo
Da ima nakav ventilator( valjda je to cooler) + kompjuter mi nema poklopca pa ću redovno morati čistiti.
Moći čes pokrenuti gta 4.
Ebu_ je napisao/la:
Da ima nakav ventilator( valjda je to cooler) + kompjuter mi nema poklopca pa ću redovno morati čistiti.
Mah, ja stalno čistim svoj AMD jer se grije kao lud, a grafičku sa vremena na vrijeme. Znaćeš kad je vrijeme očistiti kao kad je mene pukao Black Screen pa sumnjaš na sve. Grafičke imaju visoku tačku dok baš ti ne kaže pc da mu je dovoljno. Grafičke realno mogu gurati do 110 i više, a procesor do 70 - 80 jedva i to je to. Grafička je dobra, ja sam prošle godine uzeo sebi Gts 250 i to ista kutija isto sve.
Ebu_ je napisao/la:
Ja se izvinjavam skroz sam pobrkao stvari. Evo ti sliku:

I sada nikako neću moći pokrenuti GTA 4 ? 
Trebao bi moci GTA 4   

GTA 4 zahtjeva 1.5 gb rama  :*

A grafa k'o grafa, solidna 

NexT_T1 je napisao/la:
Trebao bi moci GTA 4   

GTA 4 zahtjeva 1.5 gb rama  :*

A grafa k'o grafa, solidna 
Okej, zahvalan sam svima posebno daidži, ono volio bi da Administracija nagradi pametne postove a ja odo zaključat temu. Hvala vam još jedno. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.