Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Steam - Odigrani sati , problem!

132 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.07.2011. u 20:40

p0z .

Imam problem sa Steamom .

Gdje piše koliko sam vremena igrao neki dan je pisalo 66.6 h .

I sad ja nastavim normalno igrat , i pogledam danas piše 54 h .

Kako sad to ? U minusu igram ?
Zar je to toliko velik problem, da si cak temu morao da otvoris?
Obrati se steam podrsci jer ne vjerujem da ces ovdje naci adekvatan odgovor bez pametovanja!
jao zbog cega on dize temu, jel vazno allahati dragog koliko si vremena proveo igrajuci, jbt svakakvih debila -.-
HAHAHAHA
nisi u minusu nego ti to pokazuje koliko si igrao u zadnje dvije sedmice a pored toga imas ukupan broj sati a to igranje u 2 weeks se uvijek smanjuje i poveacava tj zavisi od tvoje aktivnosti/neaktivnosti
Fragnatic je napisao/la:
HAHAHAHA
nisi u minusu nego ti to pokazuje koliko si igrao u zadnje dvije sedmice a pored toga imas ukupan broj sati a to igranje u 2 weeks se uvijek smanjuje i poveacava tj zavisi od tvoje aktivnosti/neaktivnosti
Baška ima za 2 sedmice , baška za svo vrijeme od kad imam steam , konto sam ja to na početku al meni ova cifra ide u minus gdje su svi sati provedeni .

Vi gore ako ne znate , šutite , bez spmanja plz , ja samo tražim odgovor , otkud sam ja znao da to niko od vas ne zna ? Ako ne znate STFU .
iN5 je napisao/la:
Baška ima za 2 sedmice , baška za svo vrijeme od kad imam steam , konto sam ja to na početku al meni ova cifra ide u minus gdje su svi sati provedeni .

Vi gore ako ne znate , šutite , bez spmanja plz , ja samo tražim odgovor , otkud sam ja znao da to niko od vas ne zna ? Ako ne znate STFU .
Vidi ovo npr
70.5/3000 hrs lupam ovo 70.5 znaci u 2 sedmice koliko si igrao a ovo 3000 ukupno eh ako ukupni fond sati smanjuje onda ne znam stvarno
kryptoN je napisao/la:
jao zbog cega on dize temu, jel vazno allahati dragog koliko si vremena proveo igrajuci, jbt svakakvih debila -.-
vazno je ;) sto manje,to bolje :D isto ko kod auta,sto manje kilometara to bolje auto...

obrati se podrsci pa nek ti oni odgovore..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.