Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Google+ utisci

360 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.07.2011. u 03:20

Eto, konačno je i taj famozni Google+ u BETA fazi (za one koji imaju priliku vidjeti ga, a za one koji nemaju javite se sa mailom za invite).

Iskreno, k'o što reče risk jednostavnije je na kanteru chatat nego tamo, Facebook mi je puno jednostavniji. Ipak, G+ mi je baš kewl, od dizajna do onog "+1" umjesto like-a.

Uglavnom, fino je odrađeno, a tek je BETA faza. Mislim da nikako neće moći nadmašiti Failbook, ali će ipak biti jedna fina socijalna mreža. :P

I za kraj, Failbook vs Google+? Ja ću više koristit G+. :D
Ma facebook sve vise i vise propada... sve neke promjene prave a ustvari sve komplikovanije prave... nije to to sto je nekad bilo :)
DuckZz je napisao/la:
Ma facebook sve vise i vise propada... sve neke promjene prave a ustvari sve komplikovanije prave... nije to to sto je nekad bilo :)
Vremenom drug moj sve dosadi tako da tu se nema sta komentarisati ;)

Inace meni je super sto nemam ni Shitbook account,niti planiram G+ online druzenja.MSN koristim kad treba i to je to ;)

Radije volim pogledati neki film ili slicno u slobodno vrijeme nego chatati s pojedincima.Smor je to.
invite pls?
[email uklonjen]
Ma necu ni probavati ovaj g+ pored fba,gamersa,msna i skajpa.
Ionako ne znam na koju stranu prije ^^
Ne možete to tako gledati. Ni facebook na početku nije bio popularan uopšte, međutim sa vremenom je dostigao veliku popularnost. Tako je sa svakim sličnim portalom, ne očekujem da popularnost bude velika na početku, ali mislim da će vremenom doći na svoje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.