Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

jfj

272 pregleda · 20 odgovora · otvorena 07.07.2011. u 22:37

Ti ovo pisao ? Ako jesi svaka cast , nema sta , svidja mi se .

Samo ovaj dio bi izbacio , po meni je suvisan ;

"Jer što imaš više para danas to je veća prednost"  
Dobar tekst jako dobar!

Svidja mi se 
10/10 odavno nisam vidio ovako nesta dobro :-[
ako se izuzme gramatika :D :D dobar je ... keep it fin txt pravo .... samo to mogu reci ! ! !
Jesi probao sta slati ovo nekome da to realizuje ?
Dosta je bolje od prošlog texta .

Ovaj mi se pravo sviđa .

aBd da sljedeći bude još bolji . 
Prejako,svaka cast na ovome 
samo nastavi dobar pravo text  ...
Znam koliko/toliko o ovom pa cu ti baciti komentar..

Procitao sam 10 puta tvoj tekst, da ti iskreno kazem nema nista ono gdje sam stao i rekao : "aha, to je to", tacnije zargonski receno nema nijedna linija za kvota..
Prve dvije linije su samo hajmo reci za kvota, ostalo tu i tamo, necu da te ubijem u pojam da neznas ovo raditi, tu smo negdje ti i ja sto se tice nivoa lirike, nego jednostavno moras prvo biti iskren prema sebi i reci da ovo nije dobro.

Moras malo razmisljanje i tematiku DOSTA DOSTA sebi pribliziti.. naprimjer, ne mozes ti raditi ljubavnu pjesmu i o tome kako te je ostavila, dok ne skontas i dok ti se u realnosti to i ne desi, tada najbolje znas kako prenijeti tvoju i njenu/njegovu licnost na papir. Vjeruj mi, i ja sam takav bio, i dan danas se ne drzim svega ovog sto sam tebi ispricao.

Sto dalje od rime tipa: sam-dam, lud-ud.. jednostavno imas dosta primjera na netu, proguglaj malo, ako te zanima kako i sta, javi mi se na inbox, mogu ti dati neki link i pomoci malo.

Sto se tice tematike, poslusaj mandu i meni je to rekao kad sam kacio ovdje tekst svoj, danas nekako "ljubav i sranje od zivota" nece nikada uspjeti, drzi se kvalitetne tematike i jace i tvrde lirike.

Eto, nije sada da pametujem nego skacem po ovim forumima i tako to pa znam par stvari, mozda vrlo pocetnicki ali ipak nesto znam, jel :D
Sineeeeeeeeeeeeee . Jesi ovo bajto čitav tekst

http://www.youtube.com/watch?v=gJV72pyO9W8 .....
jbg pokradeno pola :S lijepo bi bilo da si ti napisao 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.