ovako usao sam na gamers ba public i sad igramo par rundi i lik me banuje jer sam lika ubio na midu :S znaci slucajno krenem na mid i lik cuci ubijem ga i on mene ban smijesno stvarno. i banovao me je risk ne znam ko je al eto -.- :S
Diskusija
Zaključana
banovan na gba publicu -.-
204 pregleda · 15 odgovora · otvorena 07.07.2011. u 00:16
railer je napisao/la:
makiii je napisao/la:
njemu da se obratim za ovo ? :d
Može li tvoj nick, ja znam da sam banovao sam lika sa nickom Nescafe i nikog drugog.
Al ste dugo izdrzali 3 h i 17 min xD
Son1K je napisao/la:
I usput mu reci da uskoro otvori novi konkurs

Ili onima kojima su bili ukinuti stvljeni opet .. I tako sve u krug nije moje da se mijesam al zato je prazan server ...
risk je napisao/la:
Može li tvoj nick, ja znam da sam banovao sam lika sa nickom Nescafe i nikog drugog.
Ovo me ozbiljno pocinje nervirat' . Admini mozda ukupno imaju 10% veze s tim sto je server prazan i zasto se molim vas svi zalite na onaj dan kad je bio konkurs . Valjda se to rijesi isti dan kada te neko banuje .
@ topic : Demo upload , SS , nesto ?
makiii je napisao/la:
stavio sam ble nik -.- banujes me jer cujem lika kako tabana po midu stvarno dobar razlog
ALEJANDROO je napisao/la:
Ovo me ozbiljno pocinje nervirat' . Admini mozda ukupno imaju 10% veze s tim sto je server prazan i zasto se molim vas svi zalite na onaj dan kad je bio konkurs . Valjda se to rijesi isti dan kada te neko banuje .
nisam rekordo nit slikao jer sam bio ukupno 5 min na serveru i dobio ban
@
SS demo?! znam da je tako ali stavi ipak...
_CraCk_ je napisao/la:
ti bi da raja sama dolazi i da ti banujes i tako te stvari....OMG neznam ko te stavi za admina?!:*
@
@
_CraCk_ je napisao/la:
ti bi da raja sama dolazi i da ti banujes i tako te stvari....OMG neznam ko te stavi za admina?!:*
@
@
Reci da admini snose svu odgovornost zato sto je server prazan ?

Treba da organizujete neke nagrade kako bi raja dosla na server to je vas posao kao banovanje i ostale stvari..
Barem 70% je vasa odgovornost tako da ne dipre i radi sta ti je posao...
_CraCk_ je napisao/la:
Da 
Treba da organizujete neke nagrade kako bi raja dosla na server to je vas posao kao banovanje i ostale stvari..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.