Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Windows xp sp3

108 pregleda · 4 odgovora · otvorena 05.07.2011. u 00:55

Dobar večer,

Treba mi link od windows xp sp3 [full tj nekih 700mb,pa da mogu botovat na cd],da nije nekakav fake link,džaba skidam onda. Nešto me zeza windows 7, pa sam se raznervirao i rekao dignut xp sp3. Ako je warez da mi pošalje na /pm.

Stvarno mi je hitno,ako je ikako moguce da se tema ne briše do nekih 7:00 ili do kad ne dobijem odgovor. Hvala i ugodna noć

DECKI TREBA MI LINK , DA JE VALIDAN ODNSNO TOČAN .
GOOGLE

Odes na oficijelnu stranicu microsofta i downlaodujes.
Kad to odradis download PowerISO i sprzi na CD.
Sprzices u .img formatu (Prekp PowerISO da bi bio butabilan)
kad to odradis odes u Bios.
Nadje Boot options i na 1st place stavis VD - RW .
F10-save-rr.

@ Lancashire

Razlika u velicini izmedju SP1 i SP3 = 0MB.
Što će ti to bolan, digneš obični XP, i preko updatea za 2 minute staviš SP3 i mirna bosna.
Ja sam si preko torenta prije jedno 4 mjeseca skinio XP SP3 i do dan danas nemam ni jednog problema nemogu se sjetit koji je link bio, ali cista FULL verzija...:)
Microsoft Windows XP Professional SP3 Integrated June 2011

Ukucajte:
Aplikacije > Windows
Datoteke:
2
Veličina:
608.63 MiB (638189657 Bytes)
Kvaliteta:
+22 / -0 (+22)

"Microsoft Windows XP Professional SP3 Integrated June 2011 + SATA Drivers By Maher
This is the original Microsoft Windows XP Professional SP3 ISO (Volume License) including Microsoft updates til June 2011 + SATA Drivers and Internet Explorer 8.There's no serial needed during installation, the key is already inserted.
Windows Messenger, MSN Explorer and Internet Explorer 6 were removed (Internet Explorer 8 added).

Enjoy.."

AKO JE OVO PM...TORRENT JE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.