Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igre - Avioni na joysticku

170 pregleda · 9 odgovora · otvorena 01.07.2011. u 19:34

Pozdrav svima.

Zanimaju me igre avioni, pošto sam nabavio joystick namjenjen za aeroplane igre, pa želim da oni iskusni piloti navedu par igara koje podržavaju ovakve joysticke tj igre na kojima oni nabijaju skill pre prave voznje aviona osim HAWX i HAWX 2.

Hvala unaprijed.
Ne znam da li podržava joystick, ali najpoznatija simulacija aviona je definitivno:

Microsoft Flight Simulator

Koliko sam upućen, igra (tačnije serijal) ima par izdanja pa... Izguglaj to malo
http://his.gamescampus.com/

MMO igra sa avionima, ja sam je igrao na tastaturi, ali vjerujem da može na džojstik
megamix je napisao/la:
Ne znam da li podržava joystick, ali najpoznatija simulacija aviona je definitivno:

Microsoft Flight Simulator

Koliko sam upućen, igra (tačnije serijal) ima par izdanja pa... Izguglaj to malo
Mislim, ali nisam siguran da su to malo stariji dijelovi Aero simulatora, dok sam ja ipak u potrazi za onim najnovijim, tj. kol'ko tol'ko da su novi, da nisu neki iz 2k godine, etc.

Ipak, vidjet' ću šta nudi taj simulator, možda ga i oprobam.
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
Condor: The Competition Soaring Simulator

Najbolji simulator za jedrilice !
sretno

Rise of flight

igrica koja simulise Istocni front za vrijeme 1 svjetskog rata

Igrica se odvija za vrijeme 1916 i 1918,Moze se upravljati sa puno aviona ukljucujuci (Albartos D.va Foker D.Vii,Nieupurt,Spad)

Ja mislim da moze za dzojstik
gamer_exq je napisao/la:
Mislim, ali nisam siguran da su to malo stariji dijelovi Aero simulatora, dok sam ja ipak u potrazi za onim najnovijim, tj. kol'ko tol'ko da su novi, da nisu neki iz 2k godine, etc.

Ipak, vidjet' ću šta nudi taj simulator, možda ga i oprobam.
Tom Clancys Hawx 2

EDIT:

Evo ti jos jednu jer si ovu gore igrao :

Microsoft Flight Simulator, igrao sam par novijih verija, to ti je definitivno najbolja igrica za "uvjezbavanje". Prenosi pravi izgled, upravljane, sve kompletno sto se tice Flight simulatora, tj, pravog aviona. Definitvno ti nju preporucujem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.