Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prodaja Orginalnih Igara

66 pregleda · 2 odgovora · otvorena 01.07.2011. u 11:57

Kontaktirali su me GameMasteri i rekli da prebacim temu u Coffe Shop i da je onda OK pa nevidim razlog zasto se tema stalno brise.

Ukratko:

Ako želiš kupiti i zaigrati na orginalu a nemaš kreditnu karticu da kupiš preko interneta a cijene orginala u našim prodavnicama su jako velike onda je ovo prava stranica za tebe.

http://www.kupiigru.net

prodaja orginalnih CD-Ključeva. Ako kojim slučajem naručite igru a u međuvremenu igra bude rasprodana vraćamo novac po dogovoru ili na ruke ili preko western uniona.

detaljnije informacije pogledajte na stranici

Vidjeo sam da su neki već pisali o tome kao dajte papiriće da ste već prodali neneku igru crno na bijelo.
Par igara je već prodano, većinom CS i WoW a imena ljudi koji su kupili ne želim da kažem, možda će se javiti dobrovoljno na temi.

Sve je do vas dali želite kupiti ili ne, nitko vas ne tjera.

Bilo je i komentara kao kome lažete da ste najpovoljniji u vas je Battlefield 2 komplet 40 km i jefinije je kupiti direktno preko steama.

prvo da raznjasnimo nešto, fino ti piše da ako nemaš kreditnu karticu i nemožeš kupiti online da smo mi prava stranica za vas. Što znači ako imaš karticu kupi je sam, kao drugo to da je jeftiniji battlefield na steamu to se slažem, na steamu je 19,99€ a kod nas je 40 KM, toliko o tih par feninga što je jeftiniji i kao treće ako nemaš kreditnu karticu i želio bi kupiti battlefield 2 koji je preko steama 40KM daj mi ime samo jednog prodavača u BiH koji ima cijenu 40KM

i nemojte misliti da je stranica otvorena da bi zaradili ogroman novac, stranica je isključivo pokrenuta da se proširi gaming zajednica u BiH, možete i usporediti cijene sa stranice direktno sa cijenama na steamu, battlenetu ili ea games i vidjeće te da su skoro pa iste a neke su i dosta jeftinije.

ko voli neka izvoli, ako imaš konstruktivno pitanje slobodno se javi, ako si spamer razguli sa teme
pa normalno da ces staviti neke igre po cijenama koje se podudaraju sa steampowered-a kao sto je BTF pack od 40km.

Ali posto je sada za CS 1.6 Summer Camp Sale i kosta 5.34€ tu cete da derete raju 9km, a svi znamo ko god bude uzimao od vas vecina ce uzimati bas CS 1.6 tako da vi duplo profitirate jer vam je cijana 20km
Banujte ga.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.