Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] bioniC

283 pregleda · 15 odgovora · otvorena 29.06.2011. u 16:58

Pozdrav ,

Eo 2 nova logoa od mene:

1. PurpleHaze Designs (logo za moj design "team", w/e )

2. ORFU Logo (99designs)

Sve je fino,nego,OTKAD ti radis u photoshop xD
MaRiJo4EvEr je napisao/la:

Sve je fino,nego,OTKAD ti radis u photoshop xD
Ma poceo sam ja da radim u Photoshopu pre nego sto sam poceo Moviemaking, ali nista seriozno nisam radio i prekinuo sam kad sam poceo Sony Vegas.

Svaka cast. Posebno mi se svidja prvi rad, premocan je!

hmmm labava slaba cetvorka ali i dalje cetvorka (morao sam ti navesti ovo jer da sam samo stavio 4 zvijezde pomislio bi neko da bi ti dao 5 da sam admin )

Eh ovak ... radovi su dobri/jako dobri. Ja tu nista nebih mijenjao po sastavu ali ima par primjedbi koje se daju lako i brzo ukloniti.

U ovom "ORIGINAL" radu mogao si malo srediti font ovog "PURPLE" teksta, isto tako nisi trebao istu boju staviti kao pozadinu jer nekako tanko i mrsavo izgleda .

U ovom "GRAYSCALE" radu me iritira ovaj bijeli logo.. jer napravi nekako da izgleda koda je napravljen iz cetiri dijela kao u ovom prvom radu, stavi border ili nesto.Mogao i gradient sivo na bijelo umjesto samo sivo.

U ovom 2. radu hmmm malo me font slova iritira i ova dole se fakat ne vide . Nije uvijek rijesenje Arial + Arial Black ... ima puno boljih debelih-tankih fontova koje bi mogao iskombinirati zapamti to . Popravi malo ove plave kocke .. cini mi se da si shadow stavljao na njih ?

Ostalo izgleda normalno za oko pozz

lijepo!
prvi rad je uredu , drugi nidje veze ,

Fenomenalni radovi, originalni, sve za 5.
Samo malo te je čudno vidjeti u drugom izdanju, tj. da se baviš photoshopom a ne moviemakingom, al' eto, oboje ti veoma dobro ide, samo tako nastavi.

Ne baš nešto posebno, al' mi se prvi rad pravo svidio. Svaka čast samo tako nastavi

nastavi raditi..2 Rad je veoma loš..Nekako nigdje veze =D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.