Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pitanje u vezi hardware podforuma

170 pregleda · 10 odgovora · otvorena 28.06.2011. u 22:36

Kratko pitanje. Zašto moderatori hardware podforuma nemaju pojma sa svojim podforumom? Zar nije krajnje vrijeme da angažujete nekog ko stvarno zna išta o hardwareu? Ako je najbolji forum na balkanu, zašto nema adekvatne moderatore koji znaju išta o hardwareu. Nedostaje mi zumA koji se razumio iole o hardwareu. Jest da će većina sad uzeti da me basha, ali svako ima pravo na svoje mišljenje i da drugima ukaže na činjenice, ili angažujte još moderatora ili uradite neki doprinos da liči na nešto
Kao jedini moderator u ovom podforumu (spomenuo si množinu), vjerovatno se kritika (tako sam shvatio) odnosi na mene.

Molim te lijepo da napišeš gdje sam to pogriješio i u čemu je problem.

"Zašto moderatori hardware podforuma nemaju pojma sa svojim podforumom" ?

Prije svega ovo treba da objasniš i da postaviš primjer/dokaz, šta već.

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Slažem se sa tobom, jedinog lika kojeg ja primjećujem što se uvijek javlja na tim podforumu i ima dosta znanja oko hardware-a je br1ck. Bio bi red da se otvori konkurs za moderatora na tom podforumu, a br1cka odma za moda bez sumnje
Ma evo ja znam dosta o hardware-u i nudim se da pomognem site-u u tom pogledu. ako treba moderator, msm bilo kakava pomoc u ovom podforumu, tu sam.
Ako čovjek postavi 1 temu u 200 godina, može li se ijedan moderator javiti da išta bar potpomogne. Iz dana u dan lete teme, nigdje odgovora, nigdje pomoći. Do nedavno sam postavio svoju temu, nadajući se da svi ovi hardware pros će pomoći i naći utjehu u tome, sve što sam našao je hrpa odgovora koja nemaju veze sa vezom, a odgovori od strane moderatora koje sam se nadao nisam ni dobio. Mislim, zašta će moderatori ako ijedna tema hardwarea koju čovjek postavi ne mogu bar neki prijedlog da naprave?
SIDER je napisao/la:
Ako čovjek postavi 1 temu u 200 godina, može li se ijedan moderator javiti da išta bar potpomogne. Iz dana u dan lete teme, nigdje odgovora, nigdje pomoći. Do nedavno sam postavio svoju temu, nadajući se da svi ovi hardware pros će pomoći i naći utjehu u tome, sve što sam našao je hrpa odgovora koja nemaju veze sa vezom, a odgovori od strane moderatora koje sam se nadao nisam ni dobio. Mislim, zašta će moderatori ako ijedna tema hardwarea koju čovjek postavi ne mogu bar neki prijedlog da naprave?
Oni koji iole znaju nesto oko hardware vjerovatno to svoje znanje "pretvaraju" u novac

Zasto bi neko ko je stariji i razumije se u hardware provodio vrijeme na g.ba? Ide covjek raditi nesto korisno.....
SIDER je napisao/la:
Da ti je iko mogao pomoći, pomogao bi ti (prvi ja, dokaz ti je moja statistika).

Dakle, u zadnje vrijeme sam slabije aktivan (od početka ovog mjeseca) prvenstveno zbog upisa na fax (koordinator je upoznat sa ovim). Što se tiće podforuma, on je uređen (možete malo prelistati) i redovno ga kontrolišem što se može provjeriti.

ZA OSTALE:

Mojne pisati ovaj onaj treba dobiti moda, jer da zaslužuje sigurno bi ga dobio (br1ck - previše postova za kratko vrijeme, ovo sam mu jedne prilike rekao, a i on to zna). Jedina razlika između njega i mene su godine.

Molim vas bez bespotrebnih postova. Napišite prijedlog koji kao moderator mogu realizovati.
NexT_T1 je napisao/la:
Oni koji iole znaju nesto oko hardware vjerovatno to svoje znanje "pretvaraju" u novac ;)

Zasto bi neko ko je stariji i razumije se u hardware provodio vrijeme na g.ba? Ide covjek raditi nesto korisno.....
Sve to stoji i slažem se. Ali ljudi sa predznanjem koji već provode vrijeme na računaru i nadju se ovdje, pomoći će ako znaju do čega je problem. Nisam sad ja rekao da oni mogu sve da riješe, ali bi bar volio trud da vidim ako me razumiješ...
PRIJEDLOG :

Procitaj siderovu proslu temu i pomozi mu,dokazi da si zasluzio biti moderator ovog podforuma,hvala.
INDOGRASA je napisao/la:
PRIJEDLOG :

Procitaj siderovu proslu temu i pomozi mu,dokazi da si zasluzio biti moderator ovog podforuma,hvala.
Mah vidi, nije poenta u tome hoće li on meni pomoći tu, jer ja sam postao ovdje kod microsofta i opet ljudi veze nemaju. Ne krivim ja njega nizašta. Samo bi volio da bude više aktivnosti. Bože moj za temu koju sam ja postao, ljudi ne znaju (ja se trudim da saznam googleajući i tražeći sve moguće solucije). Nije fazon forsirati ljude da kontaju nešto da bi se dokazali, oni će to dokazati vremenom na budućim temama.
Prvo ovaj problem sto si postavio ne mora veze imati sa HW-om (prije da je do Windowsa nego do neke komponente).
Drugo moderator, kao ni bilo koja druga osoba ti ne moze dati odgovor na pitanje na koje on ne zna odgovor, moze ti samo probati predloziti sta da uradis. HW je dosta komplexna stvar i ne moze niko na pamet reci u cemu je problem, problemi se rijesavaju tako sto se ljudi susrecu sa njima i pokusavaju razne solucije za koje znaju odprilike sta bi moglo da bude. Tako da je ova tema podignuta bez ikakvog razloga.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.