Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HLTV Lan?

252 pregleda · 12 odgovora · otvorena 28.06.2011. u 19:30

Pozdrav! Nikako mi nije jasno kako da ubacim hltv sa hltv.org zovnem ga ja na server ip 10.0.0.135:27015 lan ip pise booking accepted al nista ne dodze? a hltv proxy moze? ako neko zna pomagaj ...
Pokusaj staviti pw na server pa onda zvati hltv , jer kad kucas podatke o serveru kad ides booking server trazi da se ukuca pw
Sumnjam da ga mozes pozvati na tu adresu, to su privatne ip adrese, ti sa tom adresom ne izlazis na internet. Nadjes svoju public adresu i pokusas preko nje. =D
c:/Counter-Strike/hltv.exe

Kucaš connect ip i vjerovatno ce raditi. Ako hoćeš da promjeniš ime HLTVa, otvoriš fajl hltv.cfg. Tu mijenjaš sve postavke, ali moraš skloniti crtice "//".

Ako zoveš hltv na server koji je na tvoj pc, kucaš connect localhost.

Tut - http://www.gamers.ba/forum/2/108085/-tut-hltv-proxy/
lagano sve sto treba je da je server p48 i da imas konekciju.
Kad dignes server na lanu kucas na google my IP, kopiras tu IP adresu dodas na nju port :27015 i odes na hltv.org i zovnes HLTV gl
J0k33R je napisao/la:
lagano sve sto treba je da je server p48 i da imas konekciju.
Kad dignes server na lanu kucas na google my IP, kopiras tu IP adresu dodas na nju port :27015 i odes na hltv.org i zovnes HLTV gl
ako uspije to imas od mene 1h djaba u ekiju :)
100kaa je napisao/la:
Sumnjam da ga mozes pozvati na tu adresu, to su privatne ip adrese, ti sa tom adresom ne izlazis na internet. Nadjes svoju public adresu i pokusas preko nje. =D
Tu si u pravu nemoze jer ima 2 i 3 broj 0 .... Mora biti 2 cifren br ....

Probaj preko public sto 100ka kaze !!
Sto ne dignes sam svoj HLTV ?

Nadjes ga u half life folderu, pise hltv.exe, i onda kucas name MOJLANHLTV, connect 10.0.0.135:27015, i kad udje na server samo u hltv consoli kucas record. Ako ima pw na serveru to kucas password pw.

Et
Alon3 je napisao/la:
ako uspije to imas od mene 1h djaba u ekiju
Jel to treba za turnir HLTV.org ? ako treba napravicu vam ja za cenera
J0k33R je napisao/la:
Jel to treba za turnir HLTV.org ? ako treba napravicu vam ja za cenera
namazani joker
Mora moć' pokušaj dodat ip od interneta ono pr hs link uklonjen: taj port što si stavio i zovi hltv
chametr0n je napisao/la:
namazani joker
pa ne moze uvjek đaba hahah samiru "insanu" sam pravio sve đaba obecavao pare a li nista od toga nije bili pravio im server za turnir.

Snajper je platio 5KM hltv sto sam im napravio u stasnetui bio hihih
J0k33R je napisao/la:
pa ne moze uvjek đaba hahah samiru "insanu" sam pravio sve đaba obecavao pare a li nista od toga nije bili pravio im server za turnir.

Snajper je platio 5KM hltv sto sam im napravio u stasnetui bio hihih
PoŠtEnO!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.