Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa debitnom karticom?

100 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.06.2011. u 14:21

Pozdrav svima zanima me Koji je tocno broj na kartici...
Otvaram PayPal acc i unesem sve ljepo adresu i to sve i stanem na "Credit Card Number" imam debitnu karticu od Hypio Alpe Adria Banke (Mastercard) i stanem na tom polju evo i slike? Ne znam koji broj da unesem sa kartice?

Pise mi ovo "You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again."

Nisam siguran za PayPal da se može sa debitnom karticom napraviti, al' eto..

Uglavnom to ti je 16-oznamenkasti broj (npr. 5447162952727954) koji ti se nalazi na poleđini kartice (ili naprijed nisam siguran).

e:Ako se ne snalaziš traži broj sa kartice koji počinje sa 5 xd
epicfail je napisao/la:
Nisam siguran za PayPal da se može sa debitnom karticom napraviti, al' eto..

Uglavnom to ti je 16-oznamenkasti broj (npr. 5447162952727954) koji ti se nalazi na poleđini kartice (ili naprijed nisam siguran).

e:Ako se ne snalaziš traži broj sa kartice koji počinje sa 5 xd
Unjeo sam tih 16 znamenki i sa crticama. i sa razmacima i bez razmaka ali mi i dalje nece? HELPPPP
deklik je napisao/la:
Unjeo sam tih 16 znamenki i sa crticama. i sa razmacima i bez razmaka ali mi i dalje nece? HELPPPP
Kol'ko znam kada registriraš PayPal moraš imati para na kartici (mislim oko 2$).
epicfail je napisao/la:
Kol'ko znam kada registriraš PayPal moraš imati para na kartici (mislim oko 2$).
Imam novaca na kartici a ja je jos nisam ni uspjeo aktivirat stao sam na unosu card numer-a...
Koliko se ja sjecam, pp u BiH je radio samo na visa karticama Raiffeisen banke.
U mene je stari pokusao povezati mastercard sa paypalom i nije uspio, dok je u mene Visu Electron bez problema prihvatio i dobio sam verifikacijski kod na izvodu iz banke..
Lima je napisao/la:
U mene je stari pokusao povezati mastercard sa paypalom i nije uspio, dok je u mene Visu Electron bez problema prihvatio i dobio sam verifikacijski kod na izvodu iz banke..
A pise kad sam je uzimao da i je namjenjena za kupnju preko interneta i PayPala.. jos cu cekat da mi dodje PIN pa cu vidjet...!
hahah cuj sacekacu da mi dode pin Nije ti aktivirana jos kartica, cim nemas pina.....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.