Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

mdb-hosting.com krece sa radom

243 pregleda · 14 odgovora · otvorena 27.06.2011. u 13:51

Novi Hosting koji ce biti konkurencija KGB i koji ce da ugasi gamehosting.ba To je mdb-hosting.com
Masine su sredjene LAGA nema.Akcija koja traje je svi koji uzmu server 30+2 slota dobivaju CW server gratis.Zato pozurite ovo je Najbolji i najjeftiniji hosting LITE servera.

Jos malo o mdb-hostingu :

Game Serveri
Ping je 40-60 ms u zavisno od vaseg provajdera. Ukoliko imate SBB na ovim serverima ping ce vam biti oko ms.Svi serveri su na Intel i7 920 12 GB RAM, 10000 rpm HDD a resursi se povecavaju po potrebi i vasem interesovanju.Internet link i data centar su u Nemackoj, pogodno vam je ako imate strance na serveru.Serveri su takodje dobro podeseni i rade sasvim korektno i bez choke i loss bez obzira na nemacki link. Ping na serverima je minimalan za vasu internet konekciju i nema razlike izmedju ping i latency jer serveri rade na 300-500 fps.Cijena servera: 5€

Cjene svih paketa LITE servera su 5€

CW Server 10+2 - 5€ (BiH 10 KM, Srbija 500 dinara )
Public Server 12+2 slotova - 5€ (BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno
Public Server 14+2 slotova - 5€ (BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno
Public Server 16+2 slotova - 5€ (BiH 10 KM, Srbija 500 dinara) mjesecno
Public Server 18+2 slotova -5€ (BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno
Public Server 20+2 slotova - 5€ (BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno
Public Server 22+2 slotova - 5€ (BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno
Public Server 24+2 slotova - 5€ (BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno
Public Server 26+2 slotova - 5€ (BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno
Public Server 28+2 slotova - 5€ (BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno
Public Server 30+2 slotova - 5€ (BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno

Gun Game 24 , 5 € ( BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno

DeathMach 24 ,5 € ( BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno

AWP Servever 20 , 5 € ( BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno

Paket Pub CW ( 32 , 12 + 2 ) , 10 € ( BiH 10 KM, Srbija 500 dinara ) mjesecno

NAPOMENA : Sad zasad server mozete uplatiti jedino na Bosanski i Srpski racun.

Za vise informacija posjetite nasu WEB stranicu :

http://www.mdb-hosting.com

TEST IP : 178.63.20.199:27023
da nekazete povecacemo FPS ili nesto jos na test ip serveru evo ja sam dao ip svoga servera koji oni hostaju posjteite pa vidite i sami se uvjerite

Siguran, Najbolji i Najjeftiniji hosting !!!
" Naravno masine imaju anti-dos tako da nece biti problema kao sa raservom da im se dosaju masine i da vam serveri padaju. "

Ko bi njima ddosovo masine , kad su bili uberlow ?
Jao vam stranice.
Neka nova tehnologija, ne moze mi browser fino da otvori

Sretno i dabogda imao vise para od kgb-a
Website je jednostavno dobro uradjen!
Sve sto treba na website-u je, tj. kako naruciti, razne informacije itd
Ali forum vam je ...treba temu promjeniti itd! Bolje napravite svoj forum template ;)
MarioMaxy je napisao/la:
" Naravno masine imaju anti-dos tako da nece biti problema kao sa raservom da im se dosaju masine i da vam serveri padaju. "

Ko bi njima ddosovo masine , kad su bili uberlow ?
Uberlow ? sto si lud masine grme meni fps 500 uzitak igrat :S
ACE je napisao/la:
Jao vam stranice.
Neka nova tehnologija, ne moze mi browser fino da otvori :D

Sretno i dabogda imao vise para od kgb-a ;D
Hvala aBd al mislim KGB je KGB al bicemo im velika konkurencija sto se tice lite servera :D
Čekaj ako sam dobro skont'o. Raserv.org je propao zato što su im mašine karine na kvadrat i vi ste sad te mašine kupili i tako da sada imate bolje mašine od njih? Pa bolan mašine su u Njemačkoj kakva god da je confa servera isti ti ku**c biće lagga k'o rokfeleru para.

Ne otvarajte više te hostinge života vam.

Imate Gamehosting.ba, KGB-hosting.com birajte.
je napisao/la:
nekih par minuta pa da nije bilo gh.ba raserv bi harao ovim prostorima al razni hakovi dosanje onda kolko smo emaila dobili od gh.ba

Ako zelite server bez laga da vam nepada svako 10 minuta bla bla bla

A ovaj hosting bice jos veca konkurencija nego raserv :P
@ Enis

Eto nek gamehosting valja....neznam samo neki vam se HACK desio

@ topic

Nema para pored KGB-a

Svako ce izabrat sigurnost a ne cijenu ...barem svaki ozbiljni community...Treba da uplatim server da radi 10 dana i cao. Jer sigurno necete imat para odma da to sve odrzavate i kad vidite troskove....shut down

btw GL ova naredna 2-3 mjeseca koliko ce te i raditi !

EDIT @ ENIS

Nisam rekao da se trebas raspravljat,vec nemoj srat po drugim ako oni ne seru po tebi !
je napisao/la:
hahahahahahaahahhaahahah alo ba kakva prica staje sa tobom pa kolko sam dobio poruka od gh.ba nije humano to nisu tracevi to je ISTINA koju su svi znali !!!
Nema normalne teme na Gamers.ba od 2004.-e godine.
NS3.PAPYHOST.COM
NS4.PAPYHOST.COM

?
Lite serveri
Serveri na nemackom linku, masina je ubitacna!
HAHAHA

To pise na vasem forumu,smijesno....Dokaz koliko "ozbiljni" ljudi rade u hostingu
To je prvo,drugo nemas ti sta da govoris da cete vi bit konkurencija nekome neg to trebate dokazat a sa ovakvim izjavama i nacinom reklamiranja necete daleko dogurat.
Trece,daj stavi negdje IP nekog servera da ljudi vide sami koliko je to dobro kad vec hvalis taj hosting.
Cetvrto,pokusajte dogovoriti sponzorstvo s nekim forumom tipa g.ba (od g.ba ne ocekujte jer oni saradjuju sa KGBom)
Peto,nema potrebe da odgovaras svakom covjeku koji ovdje nesto napise i da branis svoj hosting,ako si siguran da je to toliko dobro dokazi a znaj da ce uvijek biti ljudi koji ce imati nesto protiv bilo nesto dobro ili lose nije vazno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.