Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[50b]Cijene smještaja u Hrvatskoj

336 pregleda · 3 odgovora · otvorena 26.06.2011. u 01:00

Ovako,nemojte tražiti po Internetu jer sam i ja sve to prelistao. Da ne duljim, treba mi smještaj da mu je cijena što niža (nema veze kakav je smještaj,samo nek' ima WC i sobu/sobe za spavanje) a da je blizu Mostara (čitaj Metković, Tučepi(Tučepe,kako god, ne znam), Klek, Makarska, Podace (Podaci) itd. ).

Hvala.

Najviše informacija dobija 50 bodova (dobio na onom sastav contestu, pa čekam dok stignu..).
Skoro sam bio digao i ja temu,
More / Ljetovanje ... dobio sam finih odgovora.

Smestalj smo nasli na gdje na more.com , Makarska 11 eura apartman za 5...

Znaci ima cijena od 10 do 20 Eura, finih lokacija.
10 eura u Podacama kod Gospodina Miša kad ides magistralom ima pise ti velikim slovima Mišo Ćuk :D
Znaci to je jedna noc za osobu 10 eura :) imas u sobi Wc i mos izabrat koliko kreveta ima balkone a za broj cu ti javiti Sutra ok ? :D

20 Metara od plaze imas Dućan :D u blizini ,mjenjacnicu i kladionicu :D i internet klub :D i jedan nocni klub svaki dan party :D

A ispod imas restoran je to prije bio sad su tu frizideri kuhinja ti sam svoj drizider imas i kuhas :D i imas mjesto za odmor .Stvarno prelijepo
Drug, evo mene upravo u tučepima, tamo sam non stop, iz godine u godinu, 10 eura po osobi soba (znam osobu koja iznajmljuje) u junu a 15 eura po osobi noć u julu i augustu... javi se na pm, dam ti broj ako hoćeš da rezervišeš sebi sobu, nalazi se iznad magistrale, oko 90-100m od mora, i sa terase ima lijep pogled na more... ;) I da, ima klonja u sobama :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.