Diskusija
Planet-Area.Net
404 pregleda · 10 odgovora · otvorena 17.12.2006. u 19:21
imas PM :=]
bez spama, trebaju nam admini, ne djeca & lameri ...
Znaci pametni, iskusni, navalite
Znaci pametni, iskusni, navalite
Nije losh site ..Svaka cast za trud !
@ HMM Nebi admine da mi ih dajete djaba jer je templades nijde veze al eto GL & HF potrudite se
@ HMM Nebi admine da mi ih dajete djaba jer je templades nijde veze al eto GL & HF potrudite se
templateZ bolji naziv bio
Denzel je napisao/la:
Veoma inteligentan momak
| Nije losh site ..Svaka cast za trud ! @ HMM Nebi admine da mi ih dajete djaba jer je templades nijde veze al eto GL & HF potrudite se |
Veoma inteligentan momak
Denzel je napisao/la:
ne trazimo komentare , mozes li izdrzati bez glooposti neke , da ne spamas bar na 1 temu...
EDIT...
LoL
| Nije losh site ..Svaka cast za trud ! @ HMM Nebi admine da mi ih dajete djaba jer je templades nijde veze al eto GL & HF potrudite se |
ne trazimo komentare , mozes li izdrzati bez glooposti neke , da ne spamas bar na 1 temu...
EDIT...
LoL
xxx-fire je napisao/la:
you & Trajcek (t-warez) united ?
| ne trazimo komentare , mozes li izdrzati bez glooposti neke , da ne spamas bar na 1 temu... dostupna je i http://www.templatez.org s moje i trajcekove strane, publish smo je... a s druge strane jos bolji planet-area.net : http://www.planet-area.net ![]() Join Us ! |
you & Trajcek (t-warez) united ?
unleashed je napisao/la:
on misli da bi njemu neko dao negdje admina
sta ti ko nesto znas oko templatea? ti si obicni debil koji samo zna spammat po forumu i upalit sebi igricu ![]() i nije templades nego templates |
on misli da bi njemu neko dao negdje admina
IceWolf je napisao/la:
hehe, ma dobar je lik
Hoces se pridruziti na planet-area, pa onda mozes da se prdruzis jos jednom projektu mom, ako te pozovem
isto tice se warez stvari...
Ma javi mi se preko PM-a ako si zainteresovan, posto vidim da jesi bar pametan, za razliku od kepeca ovih spamerskih... Vidim da te zanima to, ako zelis da radis, pun sam toga, rado bi volio pomoc
on misli da bi njemu neko dao negdje admina |
hehe, ma dobar je lik

Hoces se pridruziti na planet-area, pa onda mozes da se prdruzis jos jednom projektu mom, ako te pozovem
isto tice se warez stvari...Ma javi mi se preko PM-a ako si zainteresovan, posto vidim da jesi bar pametan, za razliku od kepeca ovih spamerskih... Vidim da te zanima to, ako zelis da radis, pun sam toga, rado bi volio pomoc
xxx-fire je napisao/la:
heh, ma nije lik ok, nema bas mnogo ljudi da ih nevolim, ali eto on je jedan od takvih.. u principu ne postoje glupi ljudi.. ali eto on je izuzetak, sam da mu znash historiju, omg, ajd pricam ti...
btw. sredio je tropix sve... cucemo se
hehe, ma dobar je lik ![]() Hoces se pridruziti na planet-area, pa onda mozes da se prdruzis jos jednom projektu mom, ako te pozovem isto tice se warez stvari...Ma javi mi se preko PM-a ako si zainteresovan, posto vidim da jesi bar pametan, za razliku od kepeca ovih spamerskih... Vidim da te zanima to, ako zelis da radis, pun sam toga, rado bi volio pomoc |
heh, ma nije lik ok, nema bas mnogo ljudi da ih nevolim, ali eto on je jedan od takvih.. u principu ne postoje glupi ljudi.. ali eto on je izuzetak, sam da mu znash historiju, omg, ajd pricam ti...
btw. sredio je tropix sve... cucemo se
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.