Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

kgb-hosting.com stranica neradi

179 pregleda · 9 odgovora · otvorena 20.06.2011. u 23:22

Imam problem sa kgb-hosting.com stranicom na kojoj se nalazi panel od mog server-a
Kad je otvorim pise da ta stranica ne postoji,nemoze otovriti ni forum .
Sta se dogadja sa stranicom ?
KGB Hosting
Selidba web hosta
U toku je nadogradnja web hostinga gde su forum i panel tako da isti nece raditi 12-48 sati zbog osvezavanja dns-a, nekome manje nekome vise
jao sad mi server ne radi, ne mogu uci u gamepanel da restartujem, kad ce zavrsit sa nadogradnjom vise
sNiiz je napisao/la:
KGB Hosting
Selidba web hosta
U toku je nadogradnja web hostinga gde su forum i panel tako da isti nece raditi 12-48 sati zbog osvezavanja dns-a, nekome manje nekome vise
netacna informacija 
pricao sam sa turshijom , sinoc su bili veoma jaki ddos napadi , i kako on kaze , hetzner im blokira ip

Post dobio aplauz od kamber90

MarioMaxy je napisao/la:
netacna informacija 
pricao sam sa turshijom , sinoc su bili veoma jaki ddos napadi , i kako on kaze , hetzner im blokira ip
da,to se sinoc desilo.
danas je doslo do premjestanja,sinoc su stabilizovali te napade,toliko saznajem sa njihove fb stranice.
Ne informisem se nesto previse,to je bilo toliko da pomognem covjeku.

Post dobio aplauz od kamber90

sNiiz je napisao/la:
da,to se sinoc desilo.
danas je doslo do premjestanja,sinoc su stabilizovali te napade,toliko saznajem sa njihove fb stranice.
Ne informisem se nesto previse,to je bilo toliko da pomognem covjeku.
aha , sry 4 that , sad sam i ja provjerio , i tacno je ...
rijeseni su ti napadi , ali turshija mi je sinoc rekao da pristupim forumu preko njegovog proxy-a , i radilo je , sad posto ne radi , sigurno treba jos vremena za dns refresh  
sNiiz je napisao/la:
KGB Hosting
Selidba web hosta
al seres druze:

[127.0.0.1] returned a non-authoritative response in 4,117 ms:
Name server failed

( http://network-tools.com/nslook/ )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.