Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Tattoo - Sarajevo

341 pregled · 17 odgovora · otvorena 19.06.2011. u 00:21

- Pozdrav svim gamers.ba clanovima :*

Interesuje me, da li postoji negdje u Sarajevu mjesto da se uradi tetovaza na odredjeno vrijeme ? Posto jos nisam siguran jel bi imao problema sa tom odlukom i sa tim cudom, pa me interesuje da li se moze uraditi na oredjeno vrijeme - recimo 6 mjeseci, 1,2,3 godine ??

- Ako je neko uradio tetovazu na odredjeno vrijeme, nek mi malo objasni jel ofirno uraditi tetovazu na odredjeno vrijeme, jel se primjeti da nije prava i tako te stvari oko tetovaza !!

Hvalla, unaprijeed :**
To ti se radi u kozmetičkim salonima. Jeftinije jesti, ali ti nikad ne može izblijedit' skroz, te moraš pravu preko opalit'. Tako da, skontaj šta ti se više isplati
wickY je napisao/la:
To ti se radi u kozmetičkim salonima. Jeftinije jesti, ali ti nikad ne može izblijedit' skroz, te moraš pravu preko opalit'. Tako da, skontaj šta ti se više isplati :)
lupas gluposti sto se tice tog da nece izblijediti :)
Hmm imas par mjesta u gradu gdje mozes uraditi te privremene tetovaze al ti se vise isplati uraditi pravu tetovazu radi cijene jer ta privremena je 2 ili 3 puta skuplja nego prava
sto se tice trajanja :) niko ti ne garantuje da ce trajati kolko ti kazu jer zbog kupanja i slicnih stvari :) ona blijedi i NE blijedi ravnomjerno

Ako vec planiras raditi uradi odma pravu isplatnije je :)
Pola ledja mi je tetovirano zajedno sa lijevom nogom,ono sto ti ja mogu savjetovati jeste da ne radis ni pravu ni tu privremenu,zasto?
Ako uradis tu fake nafurat ces se na pravu i onda ces skontati kakvu si gresku napravio,isto kao i ja sada ali jb ga...Uvijek skontas kasno
boUnCe je napisao/la:
lupas gluposti sto se tice tog da nece izblijediti
Hmm imas par mjesta u gradu gdje mozes uraditi te privremene tetovaze al ti se vise isplati uraditi pravu tetovazu radi cijene jer ta privremena je 2 ili 3 puta skuplja nego prava
sto se tice trajanja niko ti ne garantuje da ce trajati kolko ti kazu jer zbog kupanja i slicnih stvari ona blijedi i NE blijedi ravnomjerno

Ako vec planiras raditi uradi odma pravu isplatnije je
Kako bolan lupam gluposti, ostane ti fleka gdje si radio, ko da te neko doro izudar'o. I da, ne mora uopšte biti skuplja.
Nemoj raditi ni jednu ja ti preporučujem
To su dječija posla na početku kontaš sve furka ovo ono..
Ali druže kad ostariš ili budeš ozbiljniji reći ćeš što sam bio budala što uradi. Svati ako uradiš ikad pravu da se to više ne može nikad izbrisati, a sigurno ćeš uraditi kad ti roditelji vide tu i ti vidiš ne zabranjuju ti tetovažu, onda ćeš reći ma uradit ću ja i pravu već su se navikli i na ovu..
Ti hoćeš da uradiš tetovažu na par mjeseci da vidiš šta će ti roditelji reći to je 100% u pitanju.
Pozdrav
Odradi stalnu i rahat. Ja za sad imam tri, planiram jos, nazalost kad krenes tesko da mozes stati. Dobro razmisli sta ces tetovirati, ja sam se tetoviro sa 18, nisam bas previshe razmisljao, pa se nekad zapitam... :D

Uglavnom moj haver radi tetovaze, pravo jeftino, a pravo kvalitetno, ako te zanima mozes se javit preko ppa.
Amir je napisao/la:
Nemoj raditi ni jednu ja ti preporučujem
Ali druže kad ostariš ili budeš ozbiljniji reći ćeš što sam bio budala što uradi. Svati ako uradiš ikad pravu da se to više ne može nikad izbrisati, a sigurno ćeš uraditi kad ti roditelji vide tu i ti vidiš ne zabranjuju ti tetovažu, onda ćeš reći ma uradit ću ja i pravu već su se navikli i na ovu..
Ti hoćeš da uradiš tetovažu na par mjeseci da vidiš šta će ti roditelji reći to je 100% u pitanju.
Pozdrav
Sta pricas ti. Tetovaze se ne rade radi furke, nego sto ti znace nesto. Oni sto rade tribale na rucku pa da izbace biceps to je druga stvar. I to sto su roditelji seljaci pa ne kontaju da je to sasvim ok to je isto druga prica.

A ti kume nemoj se ofirat tim privremenim, uradi kako treba i cao.
Wertu je napisao/la:
Pola ledja mi je tetovirano zajedno sa lijevom nogom,ono sto ti ja mogu savjetovati jeste da ne radis ni pravu ni tu privremenu,zasto?
Ako uradis tu fake nafurat ces se na pravu i onda ces skontati kakvu si gresku napravio,isto kao i ja sada ali jb ga...Uvijek skontas kasno
7 komada... i dalje tvrdim da nije nijedna greska
trapoo je napisao/la:
7 komada... i dalje tvrdim da nije nijedna greska
Brate ti si poseban slucaj,haha
trapoo je napisao/la:
7 komada... i dalje tvrdim da nije nijedna greska 8)
Možda zato što još si mlad!
I ja sam uradio jednu i planiram jos jednu na zimu... Na žalost zaista se ne može stati kad se jedna uradi,dolazi i druga,možda čak i treća....

A Wertu moram se nadovezati na tebe,ako se uradi neka tetovaža sa nekim značenjem ne mora da znači da će "dopizdeti" vremenom... Ja je imam evo 6 meseci skoro i nije mi dopizdela,čak šta više ponosan sam na nju

@Tema : Ja bih te preporucio pravu da uradis po meni te privremene su glupost,cuo sam da su skupe,a i nekako mi je glupost.... Pravo je pravo... Samo dobro razmisli sta i gde ćeš tetovirati... To radis da ti ostane,tesko se to brise... Eto moj lični predlog je prava tetovaža....

Meni tata još ne zna da imam tetovažu,msm kad sazna da ostajem bez ruke

Srećno sa odlukom
I ako ćeš se tetovirat, preporučujem ti da se tetoviraš na neko mjesto gdje je nećeš moć stalno gledat da ti ne dosadi.
Wertu je napisao/la:
Ako uradis tu fake nafurat ces se na pravu i onda ces skontati kakvu si gresku napravio,isto kao i ja sada ali jb ga...Uvijek skontas kasno :)
Lijeva i desna ruka :)
Strasno zalim zbog ove na lijevoj ruci.. a desna moze proc zato sto se nevidi kad obucem kratki rukav preko ramena je :)

na desnoj ruci je ovakva
http://tinyurl.com/5tzwl3z

na lijevoj armband

Imam jarana preko citavih ledja eno ga ko plakat šaren

I moj savjet ti je nemoj se tetovirat
BTCZ je napisao/la:
I ja sam uradio jednu i planiram jos jednu na zimu... Na žalost zaista se ne može stati kad se jedna uradi,dolazi i druga,možda čak i treća....

A Wertu moram se nadovezati na tebe,ako se uradi neka tetovaža sa nekim značenjem ne mora da znači da će "dopizdeti" vremenom... Ja je imam evo 6 meseci skoro i nije mi dopizdela,čak šta više ponosan sam na nju

@Tema : Ja bih te preporucio pravu da uradis po meni te privremene su glupost,cuo sam da su skupe,a i nekako mi je glupost.... Pravo je pravo... Samo dobro razmisli sta i gde ćeš tetovirati... To radis da ti ostane,tesko se to brise... Eto moj lični predlog je prava tetovaža....

Meni tata još ne zna da imam tetovažu,msm kad sazna da ostajem bez ruke

Srećno sa odlukom
Ti tetovazu imas 6 mjeseci ja 5 godina tako da ...
Amir je napisao/la:
Nemoj raditi ni jednu ja ti preporučujem ;)
Pozdrav ;)
Ko kaze da se nemoze izbrisat ? Znam jednog covjeka sto je uradio i kroz godinu mu dosadi i on ode tamo nekim doktorima i ljudi mu jednostavno nekim laserima otklone . sad se nista ne primjecuje da je imo uopste...
Uradi ako ti se radi tetovaza, i ako ce ti ta tetovaza imati neki poseban znacaj! Nemoj nikad raditi bezveze, u fazon: daj samo da imam nesto na sebi nacrtano! Jer
Kad bi se poslije nekog vremena odlucio na lasersko skidanje je veoma skupo i naplacuje se po kvadratnom centimetru. Bolno je, i cak vise boli od samog tetoviranja, a postoje i sanse da na tom dijelu gdje se uklanja tetovaza, da koza ostane bez pigmenta.
Dobro razmisli sta ces tetovirati i kod koga ces tetovirati, da kasnije ne bi bilo kajanja, jer nikad se ne vrijedi kajati zbog stvari sto si svojevoljno uradio.
"vaput mjeri jednom sijeci"
Wertu je napisao/la:
Ti tetovazu imas 6 mjeseci ja 5 godina tako da ...
Jasno je to meni sve... Samo sam ja radio nesto sa znacenjem,zbog toga necu nikada zazaliti u to sam siguran

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.