Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SS 5h v2 vs SS Siberia v2

243 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.06.2011. u 16:46

Pozz ovako brat iz njemacke mi treba donijeti sluse za rodjendan i rekao mi je da biram jedne od ovih slusi ! Sad koje su po vama bolje za igranje .. za muziku mi ne trebaju... !
kod nas je ista cijena i jednih i drugih slusalica.al ja ti preporucujem 5h 2v
ja bih kupio siberie v2 jer su sminka, a i ove 5h su sminka ako kupujes one što imaju bijelog malo + njih mozes rastavljat. Koje god uzmeš dobre su, naravno sa soundcard

- Siberie mozes i na mobitel prikljucit, i samo pokreneš pjesmu prejako se čuje

http://steelseries.com/products/audio
Ja ti preporucujem siberie v2 sa soundcard jel je prejako :)
Uzmi sennheiser HD 555 , 215 , 280 itd... Ili 'pak PC seriju : pc350 , pc166 , pc 161 , pc 151 ... neces se pokajati ... Ili ako brat moze nek ti vidi neke od sledecih modela : AKG k44 , AKG GHS1 , AKG K701 , AKG K912 , AKG K601 , BeyerDynamic MMX 300 (najjace) , BeyerDynamic MMX 2 ... Reci bratu da proba da ti nadje i Audio - Technica ili Grado itd , itd... Ipak zenhajzer se primarno bavi mikrofonima i znaju po malo o zvuku ...
AKG - oni su ozvucivali operske dvorane , NASA letelice i bave se mikrofonima pa znaju po malo o zvuku
Beyer,A-T,Grado oni se bave 30-40 godina ovim poslom isto znaju nesto malo o zvuku ...
Tako da okani se tih ShitSeries slusalica i uzmi neke od ovih modela + obavezno neku bolju zvucnu kartu ... Ako mislis da ce ti ovo radi na integrusi zajebao si se ,a ako uzmes neke od steelseries , razer i to ortodoksna si budala ...
Aj uzdravlje !
Ovako da ne otvaram novu temu moze li mi ko pomoc.
Posto neam zvucnu karticu steelseries sta mislite da uzmem Steelseries v2 usb da li valja to i hoce li se isplatiti?
Ili da uzmem steelseries v2 i soundcard?
Naravno druga opcija mi je teza nemam jos love za tu al vidit cu sta vi mislite?
@ TOPIC
Al cuo sam da je 5hv2 bolji za gejmming 100 puta a ovaj siberia vise za muziku vuce.. a sa sound cardom je onda i za gejming.A kad bi npr kupio 5h bez nekog boljeg sound carda bili to bilo dobro za igranje ovako .

@ DuxBoy

ja msm da ti je bolje steelseries v2 usb.. posto to ti je sorund sound ... msm isto ko da imas zvucnu kartu tako sam nesto cuo... nebi dzabe bilo skuplje 50km...
Ako ikako moze nek ti buraz uzme Sennheiser PC 350 Najjace slusalice za gaming na cijelom svijetu

Ako vec moras birati izmedju Siberia v2 i 5h v2, preporucujem ti 5h v2 jer su po meni mnogo bolje od Siberia
Ajde vise prestanite da lupate gluposti o tom SteelSeriesu ... Siberie ima delpan pa moz mislit ? Da ih ima moj tata ja ih necu uzeti jer su govno ... Mnogi od vas nisu probali ,a neki nece ni probati neke od AKG , Beyera proizvoda , a tu mi lupetate o razeru i steelseriesu ... Ajde makar jednom u zivotu poslusajte iskusnije , please... Osecam se uvredjenim kada neko krene da mi hvali steelseries , razer i kompaniju -.-
spoozy je napisao/la:
Ajde vise prestanite da lupate gluposti o tom SteelSeriesu ... Siberie ima delpan pa moz mislit ? Da ih ima moj tata ja ih necu uzeti jer su govno ... Mnogi od vas nisu probali ,a neki nece ni probati neke od AKG , Beyera proizvoda , a tu mi lupetate o razeru i steelseriesu ... Ajde makar jednom u zivotu poslusajte iskusnije , please... Osecam se uvredjenim kada neko krene da mi hvali steelseries , razer i kompaniju -.-
Svi pro igraci znaju da je Razer i SS sranje od slusalice.

Trenutno se koristi;

Sennheiser PC350 (180€)
Sennheiser HMEC460 (600€)

@ spozy ma samo ih reklamiraju
BR1cK je napisao/la:
Svi pro igraci znaju da je Razer i SS sranje od slusalice.

Trenutno se koristi;

Sennheiser PC350 (180€)
Sennheiser HMEC460 (600€)

@ spozy ma samo ih reklamiraju
Pa znaju ali moraju da ih koriste
Ako nadje one nove siberie v2 plavo bijele, mislim sk edition, onda nek' ti uzme njih jer su premocne(barem meni, ukusi su razliciti)

A mislim da je to ista stvar samo drugacije upakovana tako da kazem, 5Hv2 se mogu rasklapati, a siberie su udobnije i ne stiscu toliko jer imaju ono sto ide iznad glave nezz kako se to zove....

Mada je steelseries futav brend samo tako....skoro ovi pr0 igraci kad privatno igraju koriste seinheiser PC seriju, vidio sam neki koriste one triton headsete ali neznam puno toga o njima.
Koristio v2 nisu lose al preporucujem 5hv2 jer kada sam ih koristio nisam nasao nista lose jos mozes rasklapat ma najj su .
Nisam probao 5hv2 ali jesam siberie v2 i po meni su najjače .

Stvarno su prejake , fin skroz osjećaj , a i kada imaš soundcard i mic još jače .

Mogu i na mobitel što je prejako .

Uploaded with ImageShack.us

I na izgled , pravo su šminka a meni se modeli kao što su 5hv2 nikako ne sviđaju kao da nosiš kantu na glavi ali opet svako ima svoj ukus .

Uploaded with ImageShack.us

Evo ti nešto o Siberiama :

The SteelSeries Siberia v2 headset is the successor to SteelSeries Siberia Full-size headset, which revolutionized several features in the headset industry. The Siberia v2 features a beautiful design combined with functionality and performance, all in one headset.
Mute

Noise reduction

The earcups feature a noise reducing foam, which helps you to focus on the important audio or voice communication, and not being disturbed or interrupted by outside noise.
SteelSeries Siberia v2 Full-size Headset Ear Cup

Sound
Quality driver units

It’s one thing to have a beautiful exterior, but it’s what’s inside that makes these one of the best quality headsets on the market. A 50mm driver unit with crystal clear sound in high, low, and mid-range ensures quality output for multiple uses.
Pull-out Microphone

Retractable microphone

The Siberia v2 features a retractable microphone that can be hidden in the left earcup, which means you can use it when you need it, but don’t have to flash it in public if you don’t want to.
SteelSeries Siberia v2 Full-size Headset Microphone

Volume
Volume control

The integrated volume controller on the cord offers an option to handle sound volume manually. This feature is especially useful when you are using your Siberia v2 with other devices and don’t have swift access to setting volume levels in your software.
SteelSeries Siberia v2 Full-size Headset Volume Regulator

Weight & Size
And the numbers

Headphones
Frequency response: 18 – 28.000 Hz
Impedance: 32 Ohm
SPL@ 1kHz, 1 Vrms: 112 dB
Cable length: 1 + 2 = 3 m (9,8 ft.)
Jacks: 3,5 mm

Microphone
Frequency response: 50 – 16.000 Hz
Pick up pattern: Uni-directional
Sensitivity: -38 dB
MA uzimacu neke ss postoo su te pre skupe ... al oce li biti dobre 5hv2 bez zvucne steelseries ?
RASTAAFTW je napisao/la:
MA uzimacu neke ss postoo su te pre skupe ... al oce li biti dobre 5hv2 bez zvucne steelseries ?
Hoce, nije neka sad velika razlika sa ili bez zvucne kartice
RASTAAFTW je napisao/la:
Plivaj ti u moru marketinga , a ja cu ti se smejem kao i ostalim idiotima sto bi prodali kevu za steelseries slusalice ... Ajde mi reci da zenhajzer pc 151 kosta mnogo ? Pa ako hoces da das pare na kvalitet onda su ti moje preporuke najbolje ... Ako hoces da budes jos jedan nalozeni idiot kupi steelseries + soundcard ( koja nema veze sa zivotom , al 'ajd) i ku**i se kako imas SS (wow) ...
@camelot
Jel mozes nestati sada i ne komentarisati vise nista o biloj kojoj temi koja se odnosi na slusalice ?!
Spoozy uzeo bi ja te normalno uvek kvaliteta an prvom mesto nego to mi je nekako preskupo da kazem bratu da mi to kupi :/
RASTAAFTW je napisao/la:
Spoozy uzeo bi ja te normalno uvek kvaliteta an prvom mesto nego to mi je nekako preskupo da kazem bratu da mi to kupi :/
A steelseries nije preskup ?
malac ne lupaj gluposti ... reci ti bratu da ti vidi neki sennheiser HD model i da ti kupi neku dobru zvucnu karticu ... takva kombinacija ce da oduva svake "gaming" slusalice

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.