Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ekonomska skola ili V gimnazija

214 pregleda · 12 odgovora · otvorena 13.06.2011. u 20:02

Sta vi mislite koja je bolja skola ? ii obrazlozite pls ...
ne mislim koja je bolja .. npr. ono u petoj bolji profesori i tako to :S nego sa kojom dalje ( nakon srednje ) ima vise opcija i to ..
Nikako se nmg odluciti sta da upisem -.-

valjda se smiju ovakve teme postavljati :r

poz
bolje ti je gimnaziju ako ces fax a ekonomista 1000
Gimnazija ti je najbolja za fax , zahtjeva vise gradiva od ostalih skola i to ti je dobro jer se kroz te godien pripremas za fax.

Eto moje misljenje ti ej gimnazija
Ako mislis ici fax cisto ti preporucujem petu gimnaziju jer ekonmska ja teska skola i takode tezak faks a znas sta imas od toga kad zavrisis i ekonomsku skolu i faks nista jer svake godine izade 1000 maturanata sa ekonomskog faksa a od njih 1000 ne zaposli se ni 100. Jedino ako imas nekog u porodici da ima veze s ekonomijom i ako zavrsis taj fax da ces imat zagarantovan posao onda idi u eknomsku a ako nemas preporucujem ti gimnaziju
ako imas para za fax idi u gimnaziju ako ne ekonomska
Poslije svake skole ako upises fakultet, ti si dobar.

V Gimnazija sigurno.
Gimnazija ti je najbolja.
Dobra ti je i IV gimnazija ja idem u nju i zaista, ako hoces da nesto naucis u ovoj gimnaziji ces i nauciti.
Profesori su drama dobri ( ne u smislu da popustaju ) nego te nauce da valja. ~ Znaci ako ne znas , nema ti prolaza!
Toliko od mene ..
ako mislis ici na ekonomski fakultet bolje bi ti bilo da ides u ekonomsku jer ces imati vise predznanja

a sa gimnazijom mozes upisati koji hoces fakultet
5 Gimnazija = karanje u pakšu

Iskreno , bolje Ekonomsku, jer vamo fakat moraš učit, više nego u Ekonomskoj.
Idi ti u Metalsku tamo nema puno gradiva a mozes da i ojacas u smislu snage i da se nabildas :) naravno svi se nabildaju kad ih izgruhaju :) tu bi mogo fino upasti et nadam se da sam ti pomogao :)
Ako planiraš šta dalje ubjedljivo Gimnazija..Ako ne onda Ekonomska..Sa Ekonomskom imaš zvanje makar dobro dok sa Gimnazijom nemaš ništa bez faxa..Moj prijedlog ti je gimnazija pokušaj dalje kad dodješ u to vrijeme jer pazi ekonomista imaš 1000.
gore su ti sve vec rekli ;)

al ipak ti preporucujem u ekonomsku imas neko odredjeno znanje a u gimnaziji nema te nigdje bez faxa ;)

ipak ekonomsku zovu "elitnom skolom " :)
Idi u V gimnaziju i nakon 2 godine izaberi smjer Administrativni, ja misim da on ima veze sa ekonomijom i tim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.