Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

COD2 ili Battlefield1942 - Online ?

112 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.06.2011. u 17:32

Evo sad razmisljam sta bi mogao poceti igrati online, posto mi je dosadio kanter. Pa sta vi mislite koja je igrica bolja i zanimljivija za igrati preko neta? Ima li ko da igra cod2 ili battlefield1942 ?
Eto ko zna nek preporuci sta je bolje!

Hvala :D

btw. Kad skinem neku od ove dvije igrice, jel mogu bez problema odmah igrati online, il mi treba patch neki ili nesto ?
Iskreno ti govorim radije nemoj niti jednu.

Igre su vec davno ostarile za multiplayera

1.Previse svakakvih chitera u obje igre znaci ne mozes normalno igrati (jedino preko lana )

2.Serveri se sve vise i vise prazne jer ne samo zbog chitera nego je stvarno tesko naci server gdje ce biti realan broj igraca a ne nekih tamo sto se samo zajebavaju znaci ozbiljnu igru trazi negdje drugo.

3.Takodzer sve vise djece dobijaju admine na balkanskim a vala i drugim serverima jer se vise nitko ne brine o tome nego dadnu djecurliji (koja sline kad cuju rijec admin) admina i nek se j**u i ku**e po cijeli dan.

4.Ako vec zelis i ako stvarno zelis instalirati jednu od ove dvije igre onda nek to bude CoD2 jer su jos uvijek aktivni neki modovi na kojima ima dosta raje (ne znam sada koji ali ima ih dosta )

3.Posto vidim da ih tek pocinjes igrati nemoj xD jer ce ti ubrzo dosaditi , ne zato sto su igre glupe nego zato sto je vec proslo dosta godina od kada su ove igre vladale

Ono sto ti preporucujem jeste CoD4 , igra koja apsolutno nikada nece ostariti u multiplayeru znaci imas milion stvari kojih mozes kombinovati sa ovom igrom od modova pa nadalje itd itd veoma opsirna igra
A i vala lakse ti je preci sa kantera na CoD4 nego na neki drugi svjetski rat

Nezz sada kakav ti trenutno komp imas ali sa stabilnim bi trebao lockat 125 u CoD4 sto je solidno za igranje bez laga
^ ne slazem se bas sa svim sto je rekAo , ali i ja ti preporucujem cod4
DuckZz je napisao/la:

1.Previse svakakvih chitera u obje igre znaci ne mozes normalno igrati (jedino preko lana )

2.Serveri se sve vise i vise prazne jer ne samo zbog chitera nego je stvarno tesko naci server gdje ce biti realan broj igraca a ne nekih tamo sto se samo zajebavaju znaci ozbiljnu igru trazi negdje drugo.

3.Takodzer sve vise djece dobijaju admine na balkanskim a vala i drugim serverima jer se vise nitko ne brine o tome nego dadnu djecurliji (koja sline kad cuju rijec admin) admina i nek se j**u i ku**e po cijeli dan.

4.Ako vec zelis i ako stvarno zelis instalirati jednu od ove dvije igre onda nek to bude CoD2 jer su jos uvijek aktivni neki modovi na kojima ima dosta raje (ne znam sada koji ali ima ih dosta )

3.Posto vidim da ih tek pocinjes igrati nemoj xD jer ce ti ubrzo dosaditi , ne zato sto su igre glupe nego zato sto je vec proslo dosta godina od kada su ove igre vladale

Ono sto ti preporucujem jeste CoD4 , igra koja apsolutno nikada nece ostariti u multiplayeru znaci imas milion stvari kojih mozes kombinovati sa ovom igrom od modova pa nadalje itd itd veoma opsirna igra :D
A i vala lakse ti je preci sa kantera na CoD4 nego na neki drugi svjetski rat :P

Nezz sada kakav ti trenutno komp imas ali sa stabilnim bi trebao lockat 125 u CoD4 sto je solidno za igranje bez laga ;D
Ne pričaj ono o čemu neznaš, pričaš gluposti o cod2, igra je živa, živjet će, i nikad neće prestati. Igraća ima uvijek i onih početnika i onih iskusnijih, servere ima više nego prije, igraća isto. Ne pričaj ako ne znaš, đaba se blamiraš.
Brix je napisao/la:
Ne pričaj ono o čemu neznaš, pričaš gluposti o cod2, igra je živa, živjet će, i nikad neće prestati. Igraća ima uvijek i onih početnika i onih iskusnijih, servere ima više nego prije, igraća isto. Ne pričaj ako ne znaš, đaba se blamiraš.
Ja mu govorim iz iskustva.... to sto ti volis CoD2 kao najdrazu igru nije moj problem ... i meni je najdraza igra Half life pa ipak ku**u ne valja kad pogledas.
CoD2 MP je sasvim dovoljan za zajebanciju ali ako oces nesto ozbiljnije onda idi na lanove drugacije ne mozes.Kao sto rekoh ima dosta modova koji su popularniji na tome nego na CoD4

Ja kad bih poceo nabrojavati dobre stvari CoD2 ne bi zavrsio do veceras ali eto.. preporuka je preporuka nek tebe slusa pozz
DuckZz je napisao/la:

Ono sto ti preporucujem jeste CoD4 , igra koja apsolutno nikada nece ostariti u multiplayeru znaci imas milion stvari kojih mozes kombinovati sa ovom igrom od modova pa nadalje itd itd veoma opsirna igra
A i vala lakse ti je preci sa kantera na CoD4 nego na neki drugi svjetski rat

Nezz sada kakav ti trenutno komp imas ali sa stabilnim bi trebao lockat 125 u CoD4 sto je solidno za igranje bez laga
voli duck propametovat vise neg hljeba pojest

@tema . ja preporucujem cod2 popularnija je od bf-a u svijetu i ovdje
battlefield 2.....
Adding comments has been unnecessarily :D
Call of Duty ti je moja preporuka ...

Mislim, ali nisam siguran da njega igra više raje, a sad, na tebi je, pregledaj malo gameplay, raspitaj se ovo ono, pa odaberi koji ti se svidi .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.