Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bmx - Pegovi

190 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.06.2011. u 01:15

Znaci trebaju mi dva pega za Gt model, dakle jedan prednji i jedan zadnji, posto Gt-ovi modeli nemaju iste sve pegove. Ako mi neko moze reci gdje bi ih mogao nabaviti ( Sarajevo ili Mostar ) bio bi veoma zahvalan.
Moj drug je proslog ljeta uzeo polovan BMX GT-ev i placao je par tih "pegova" 15 KM....
Pravo kvalitetni i ne guli se boja ili nesto slicno, zlatne su boje(ali ima i drugih boja)

On je kupovao u Rajlovcu kad se krene prema Ilijasu, Vogosci od Sarajeva....ako znas gdje je Robot u Rajlovcu, krenes od robota ides prema pruzi i skrenes lijevo i ides mozda 300 metara i vidjeces ima covjek prodaje bajkove, motore itd....
Ne mozes promasiti
Zivim ti u Sarajevu ,i koliko se ja razumijem u bicikla postoje samo dvije profesionalne radnje koje mogu sve pruzati a to su

Capriolo i Planet bike

Ako te dalje nesto interesuje mogu ja otici do njih i raspitati se sta hoces... samo mi javi
DuckZz je napisao/la:
Zivim ti u Sarajevu ,i koliko se ja razumijem u bicikla postoje samo dvije profesionalne radnje koje mogu sve pruzati a to su

Capriolo i Planet bike

Ako te dalje nesto interesuje mogu ja otici do njih i raspitati se sta hoces... samo mi javi
CikloCentar na Ilidzi, tacnije negdje tamo u Luzanima

Momci su profesionalni i nisu toliko skupi(govorim za dijelove)
Imam ja , javi mi se na pm !
DuckZz je napisao/la:

Capriolo i Planet bike

:)
ubi se kakav capriolo,slabi a previse kostaju bola ciklocentar platis za GT i imas...Bolje dati pare za GT nego za ono govno Capriolo
NexT_T1 je napisao/la:
CikloCentar na Ilidzi, tacnije negdje tamo u Luzanima ;)

Momci su profesionalni i nisu toliko skupi(govorim za dijelove)
U ciklocentru sam i kupio bmx i dobio dva pega uz njih. Pitao sam ih imaju li mi prodati jos dva ali su rekli da ih ne prodaju posebno, nego samo ono sto dodje uz bajk
zeka_ je napisao/la:
U ciklocentru sam i kupio bmx i dobio dva pega uz njih. Pitao sam ih imaju li mi prodati jos dva ali su rekli da ih ne prodaju posebno, nego samo ono sto dodje uz bajk
Procitaj moj post malo iznad, malo jeste daleko ali vrijedi pokusati.....btw.kod tog lika u Rajlovcu(moj post malo iznad) jaran je uzeo polovan BMX GT-ev za 200 stoje, a bio august kraj sezone pa mu dao za 150 KM....prejak BMX kao nov za sitne pare....

I prodaje posebno pegove.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.