Znaci trebaju mi dva pega za Gt model, dakle jedan prednji i jedan zadnji, posto Gt-ovi modeli nemaju iste sve pegove. Ako mi neko moze reci gdje bi ih mogao nabaviti ( Sarajevo ili Mostar ) bio bi veoma zahvalan.
Diskusija
Bmx - Pegovi
190 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.06.2011. u 01:15
Moj drug je proslog ljeta uzeo polovan BMX GT-ev i placao je par tih "pegova" 15 KM....
Pravo kvalitetni i ne guli se boja ili nesto slicno, zlatne su boje(ali ima i drugih boja)
On je kupovao u Rajlovcu kad se krene prema Ilijasu, Vogosci od Sarajeva....ako znas gdje je Robot u Rajlovcu, krenes od robota ides prema pruzi i skrenes lijevo i ides mozda 300 metara i vidjeces ima covjek prodaje bajkove, motore itd....
Ne mozes promasiti
Pravo kvalitetni i ne guli se boja ili nesto slicno, zlatne su boje(ali ima i drugih boja)
On je kupovao u Rajlovcu kad se krene prema Ilijasu, Vogosci od Sarajeva....ako znas gdje je Robot u Rajlovcu, krenes od robota ides prema pruzi i skrenes lijevo i ides mozda 300 metara i vidjeces ima covjek prodaje bajkove, motore itd....
Ne mozes promasiti
Zivim ti u Sarajevu ,i koliko se ja razumijem u bicikla postoje samo dvije profesionalne radnje koje mogu sve pruzati a to su
Capriolo i Planet bike
Ako te dalje nesto interesuje mogu ja otici do njih i raspitati se sta hoces... samo mi javi
Capriolo i Planet bike
Ako te dalje nesto interesuje mogu ja otici do njih i raspitati se sta hoces... samo mi javi
DuckZz je napisao/la:
Zivim ti u Sarajevu ,i koliko se ja razumijem u bicikla postoje samo dvije profesionalne radnje koje mogu sve pruzati a to su
Capriolo i Planet bike
Capriolo i Planet bike

Momci su profesionalni i nisu toliko skupi(govorim za dijelove)
Imam ja , javi mi se na pm !
DuckZz je napisao/la:
Capriolo i Planet bike
Capriolo i Planet bike
NexT_T1 je napisao/la:
CikloCentar na Ilidzi, tacnije negdje tamo u Luzanima 

zeka_ je napisao/la:
U ciklocentru sam i kupio bmx i dobio dva pega uz njih. Pitao sam ih imaju li mi prodati jos dva ali su rekli da ih ne prodaju posebno, nego samo ono sto dodje uz bajk
I prodaje posebno pegove.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.