Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ja znam...

192 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.06.2011. u 12:17

Ja znam ko vam je DDOSAO TS3 Server,ali necu reci :)
neka si samo zato digao temu u nadi da ce neki admini saznat za tvoj nick,u nadi da ces postati poznat,u nadi da ce te neko pitati ko, u nadi da ces povecat broj posjeta tvog profila,u nadi da ces....
_CraCk_ je napisao/la:
neka si samo zato digao temu u nadi da ce neki admini saznat za tvoj nick,u nadi da ces postati poznat,u nadi da ce te neko pitati ko, u nadi da ces povecat broj posjeta tvog profila,u nadi da ces....
ti dobit samar :P
Ja znam da je Facebook mesto, gde svi mi stavljamo: svoje ime, svoje prezime, svoje slike, datume rođenja.. sise, dupe, ku**c, govno, pesme, i to..

Možemo čak i ono, lažne profile da pravimo..
Ček' sekund, jedem plazmu..

(sssrk, ssssrk)

Ali da neko, može da bude, ovoliko retardiran, da mu se majka krsti, kakvo dete ima. Da bude ludo i glupo i da ide u pi**u materinu. Ja više ne mogu da trpim.
Stefana! Ček, kako je sve ovo uspela da stavi u ime, brate, ja kad oću da stavim Gastozz kralj, ne može.

Dragi gledaoci, predstavljam vam Stefanu Sve Vas Mrzim..
Hehehe, pa je li ti tako piše u ličnoj karti mamu ti je*em.
Lepe su ti, jel znaš kad, nikad. Kako imitiraš Lady Gagu bre, alo bre Šabane, 93' godište ti ćeš nešto, mrš mamu ti je*em.

_bela_ je napisao/la:
Ja znam da je Facebook mesto, gde svi mi stavljamo: svoje ime, svoje prezime, svoje slike, datume rođenja.. sise, dupe, ku**c, govno, pesme, i to..

(sssrk, ssssrk)

Ali da neko, može da bude, ovoliko retardiran, da mu se majka krsti, kakvo dete ima. Da bude ludo i glupo i da ide u pi**u materinu. Ja više ne mogu da trpim.
Stefana! Ček, kako je sve ovo uspela da stavi u ime, brate, ja kad oću da stavim Gastozz kralj, ne može.

Lepe su ti, jel znaš kad, nikad. Kako imitiraš Lady Gagu bre, alo bre Šabane, 93' godište ti ćeš nešto, mrš mamu ti je*em.

Objasnio
eLiO je napisao/la:
Znamo i mi kumaro
Nazalost,nije mandriva :)
_bela_ je napisao/la:

(sssrk, ssssrk)

:D
Ja kad gledam ono gastozz storis jutube ja plačem od smijeha jes lud čojk...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.