Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kadeti Zeljeznicara

174 pregleda · 11 odgovora · otvorena 09.06.2011. u 14:06

"Kadetska ekipa Slobode pobjedom od 1:0 nad Željezničarom plasirala se u finale ovogodišnjeg prvenstva BiH. Podsjetimo kako je u prvom susretu bilo 2:1 za tim sa Grbavice. Gol vrijedan pobjede u prolaska u finale postigao je kadetski reprezentativac BiH Semir Musić, iz jedanesterca u 40. minuti susreta. Prethodno je Faruk Gaćan, nepropisno zaustavio Harisa Ribića.

U nastavku dosta bure na stadionu Tušanj. Najprije je isključen golman gostujućeg tima Vedran Kjosevski, koji je navodno psovao sudiji Anti Živkoviću iz Orašja. Poslije posljednjeg sudijskog zvižduka uslijedilo je veliko slavlje domaćih igrača, dok su gosti protestovali kod sudije Živkovića, koji je na posljetku dobio i batine. U službenom zapisniku naveo je kako su ga kadeti Željezničara Alen Karamehmedović, Mirnes Ožegović i Erdal Gljiva udarali šakama u lice."

Joj miire ionako sam te htjeo udarat, al poslije utakmice se tek sjetio da branis za zelju imao si srece, al sloboda je sloboda <3

Fukare 1987.
<3 FKR1987 <3

cuo sam da su kadeti zelje poslije meca dobro istukli sudiju . nazalost nisam mogao doci na utakmicu , a stadion mi 150 metara od kuce
Brani GMii miireta nemoj da bi pomislio da ga dotakneš
miire udara u glavu ko Japanac!
Miire nemoj se svadat s njim, `zbodi gaaaaaaaaaa.
I treba malo,ako može link odakle si ovo našao...
Udri miire jace =D
Zaboravio da treba nekoga bit' hahahahahahahhahaaah
Nisam mogao ovo vjerovat, na trenutak sam mislio da ovo neka šala i slično.

Miire mi se još nije javio, debilček

Stvarno ne mogu vjerovat šta su uradili.

Al Mirnes 'miire' Ožegović udarao sudca HAHAHAHAHA

Brat ! +1 Medeni

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.