Diskusija
[PIC]Rexon
199 pregleda · 17 odgovora · otvorena 07.06.2011. u 21:41

Svaka cast

~ Svaka cast dobro uradjeno nemam zamjerke svaka cast

Dobri drama !

Bez uvrede sadasnjem logu, ali mogo si novi sada napraviti.
Fino urađeno , simple & clean.
Zamjeram ti na 3radu. Nisi imao ideje kolko ja vidim.

Keep working.
Što prije mjenjaj logo svoj.
Zamjeram ti na 3radu. Nisi imao ideje kolko ja vidim.

Keep working.
Što prije mjenjaj logo svoj.

sve dobro, samo mi se ne svidjaju boje na tvom logu

Ovo nije jos spremno za export
jer ima ponesto da doradisNpr na ovom prvom mi se ne svidzaju boje, ne mislim da ih ne volim nego su nekako mutne (kao da su previse osvijetljene). To malo poradi
Na drugoj slici malo smanji velicinu ovog prvo tektsa i malo pomakni slovo Y prema desno da ti se ne preklapa sa slovom T ,zato ti i govorim da cijeli tekts (KOTYS) smanjis sa 3-4 pixela.Isto malo poboljsaj gradient jer nekima se prividza da ga i nema odnosno da je podloga samo sive boje.
Ovaj treci rad mi se najmanje svidza jer je prejednostavan.Ovaj [ 4 ] shape sto si uradio je dobar ali se ne uklapa u ovako dosadan rad
znaci samo kvaris ono sto je ustvari dobro.Sve u svemu radovi su dobri / ne za exporta (kako ja kazem) ali eto

Predobri radovi samo nastavi 

vidi se napredak 
Ajmo krenut od prvog logoa.. Znaci dobro smisljeno,ali ga ova naračansta (više crvena) kvari+na radovima se vide pikseli

Drugi rad.. Lijepa zamisao,sve ukompinirano znaci njega nemoram puno komentirati
Treci rad.. Simple&Cool

To je sve od mene,KIU
Kao i svaki put odlicno brate
Just keep

Fino urađeno, jednostavno, a ujedno lijep dizajn i ideja.
Kod prvog rada mi se ne svidjaju boje.
Ovaj drugi mi je nekako bezveze.
Ovaj drugi mi je nekako bezveze.

Napreduješ, to je to što imam da kažem.
Radovi ti nemaju nekog stila, unikatnosti, ideje. Potrebno je raditi logo radove koji ce se isticati od ostalih, sa novim idejama i unikatnim izgledom.

Drugi mi se sviđa, ostalo manje više.

Nema dovoljno originalnosti , pogotovo zadnji , svaki logo treba da ima "pricu " za sebe i u sustini opisuje sta firma radi ili cim se bavi. Dobar si za pocetnika , nadam se da ces zaraditi nesto na tome

Drugi mi se posebno sviđa.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.