Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

steelseries 5Hv2

225 pregleda · 12 odgovora · otvorena 06.06.2011. u 19:30

ljudi mozel mi neko reci koliko vrijede ove sluse i da li su bolje od siberija V1?
isplatil se platit ih 67KM?
kakav je zvuk kod njih u odnosu na siberije?
momak ih dobio dzaba pa bi mi prodao za te pare,mislim sa postarinom bi me izaslo toliko za 55KM bi on to prodao meni
Bolje su 100%
kakav je zvuk nemam blage, kao V2 garant samo drugaciji oblik.

Nove sa USB zvucnom 180KM, bez 150KM.

sa zvucnom je 7.1 surround
bez nje., stereo , al je*****a bolje su 100%o d V1
BR1cK je napisao/la:
Bolje su 100%
kakav je zvuk nemam blage, kao V2 garant samo drugaciji oblik.

Nove sa USB zvucnom 180KM, bez 150KM.

sa zvucnom je 7.1 surround
bez nje., stereo , al je*****a bolje su 100%o d V1
150KM!!!!!
j**o te led uzimam ja ovo onda,a jel i ovo stereo obicni ovak bez te zvucne?
mersimthebody je napisao/la:
150KM!!!!!
j**o te led uzimam ja ovo onda,a jel i ovo stereo obicni ovak bez te zvucne?
Svake Steelseries sluse su isti ku**c bez zvucne i fkt da su bolje od v1 :S kakvo je to pitanje uglv ispla ti se uzmi i suti
Bolje su od Siberia v2 a ne od v1 sto se tice zvuka....
Jos se mogu rasklopiti na 3 dijela, stavis ih u dzep

Samo cuo sam da su kao "tvrde" jer siberie imaju poseban dizajn da ne stezu toliko....

I ako su ocuvane a ne odgovaraju ti mozes ih prodati za 100 KM, pa mozda i za vise...ako su nove uzeces onda oo 120 markica.

Ja bi ih sada uzeo da imam para :/
e hvala vam ljudi onda,sreca pa prodao danas iphone pa sam pri parama,dobre sam nafake ma ko nove sluse,momak dobio na poklon a ne trebaju mu,thanks
jest da su mi siberije drage zbog ovog rastezivog vraga na glavi i zvog lijepog dizajna ali et mozda bas i prodam te 5hv2 pa malo zaradim
tema lock jos jednom hvala svima
Sibierie bolje.
rriad je napisao/la:
Sibierie bolje.
V1 bolje od 5H V2?
isti zvuk, drugaciji oblik

ali ako ti prodaje za 55km nove uzmi ...
Za mene su 5hv2 bolje za CS,jer su zatvorenog tipa ..Tj : nisu otvorene kao Siberie ..Ako me kontas
naravno da su bolje za cs pitaj suport njihov i pazi sta ce ti reci da za natjecanje igru turnire i to da su bolje 5hv2
sta je sa vama bolje su siberie kakve 5Hv2 ... igro sam i na jednim i drugim siberie znatno bolje
Ne slušaj ove morbidešto baljezgaju gluposti, a vidjeli slušalice samo na slici.
Moj ti je savjet da uzmeš te slušalice, posjedovao sam ih, kao što sad posjedujem v2 siberie. Po meni su bolje čak i od siberia v2 koje sada posjedujem po kvaliteti zvuka, dok imaju obje svojih mana i prednosti, ali ne bi o tome sada.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.