Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

C:G33k's D14ry - nastaviti, il' ne? :P

197 pregleda · 16 odgovora · otvorena 05.06.2011. u 01:14

Connecting with Windows Live Messenger ([email uklonjen]). Connection successful.

Merlin says:
yo

Denis appears to be offline.

Intro:
Denis, wannabe geek koji si je upropastio život ku****a, drogom, alkoholom, no-lajfanjem... just kidding, samo nekim od ovih stvari >_> Anywayz, tre'a ovo počet. Davno sam kont'o završit, tj. počet, pa završit... šta već. Al' i zaboravio da sam počeo, je**m se senilna. Uglavnom, malo ću vas pobliže upoznati sa Penisom, ovaj Denisom. Spletom okolnosti rođen je na 12oj planeti Sunčevog sustava – Sirijusu. Nakon velike nuklearne katastrofe, poslije koje su se rađala djeca sa 2 glave, Denis je sa obitelji odlučio pobjeći – što prije/dalje to bolje. J**i ga, letjelica zastarila (danas bi bila Golf 2), a i Denis u to vrijeme nije bio dobar programer tako da je slučajno pogriješnio koordinate u nekih 2014010401040214021401040124km četvornih, te je sa svojom obitelji završio na do tada nepoznatom planetu – Zemlji. Izašavši iz kapsule (k'o Vegeta lol), pročitali su natpis na velikoj ploči koja je svjetlucala LED svjetlom. Na velikoj reklami pisalo je sljedeće:
„Welcome to Nipur. GL & HF!“
Uz to što je učio programirati, bio je i gamer, pa je znao značenje skraćenica „GL“ i „HF“ (good luck and have fun lol), te je te iste skraćenice objasnio roditeljima koji su kudikamo zaostajali u informatičkom razvoju za svojim sinom. Denis je inače vrlo pametan, puuuuuuuuno iznad prosjeka. Jednostavno, i prepametan je za svoje godine (15yo teen), vrlo zrelo razmišlja te se bavi ozbiljnim stvarima. Emo je, ima slatku malu frizuricu i mašnicu na glavi. Lol, just kidding. Visok je oko 1.70m (što je po sirijuskom mjerenju 13.37ss(sirijuskih stopa)), ima smeđu kosu te vrlo izražene zeleno-smeđe oči (zelene je naslijedio od oca, a smeđe od majke). Talentiran je za pjevanje, te za pisanje kojekakvih tekstova. Uz to je i vrstan sportaš.
Sada ću probati ukratko ispričati onaj dio teksta, koji je vjerojatno najzanimljiviji, a taj je kako je Denis uopće postao geek? Kako je izgubio želju za životom, zašto mu je život postao pointless? Zašto je svoj veliki um iskorištavao na nolajf? Da li mu je to bila sadisfakcija? Sve saznajte u sljedećem broju magazina Škandal.

Zajebajem se bola ba bre. Saznat ćete upravo sada – upravo ovdje!

2 years later...
Uglavnom, bilo je vruće ljeto, veoma vruće.Denis i njegova obitelj su se već ostamostalili na Zemlji, Denis je iš'o u školu, a roditelji su mu radili. Majka je radila kao trgovkinja, a otac je bio ulični svirač. Zajebajem se, bio je direktor neke tvrtke za telkomunikacije, uglavnom, veoma uspješan biznismen. Denis je rijetko izlazio iz kuće, bio je maltene asocijalan, te nije imao puno prijatelja, osim svoga psa koji se zvao Frki. Bilo mu je mrsko ići vani, vrijeme je radije provodio na svom PC-u gdje je istraživao nove stvari, te se svaki dan sve više i više zanimao za Internet, te za informatički svijet općenito.Već je znao osnove programiranja,pa se sve više zanimao za zaradu preko Interneta, jer sirijuskim novcem nije mogao kupiti ništa na Zemlji, a roditelji mu nisu dali novac jer su mu govorili da se osamostali (inače, sirijuski novac se zvao mjendhectejerrcanipurtesirijuskm). Inače, vrijeme je provodio učeći nove programske jezike, PHP i C, te HTML,CSS i neke osnove web dizajna, te je levelirao lika na WoW-u (proklet bio!).Nije im'o para da kupi kewl iteme, web hosting i domenu pa je jednostavno morao doći do načina kako ih uzeti... I tu počinje priča o Denisu, najvećem geekz0r-u svih vremena.

Intro završen>>>>>>

Ovako, želio bih vaše mišljenje, da li da nastavim ovo pisati ili ne? Mislim, imal' nekog potencijala, neke pokrete i tako to? XD

Hvala,
Pravac sutra bolnica netreba ti ni uputa

Post dobio šamar od reLo

Tema za pricu nije nesto moze to puno bolje nemoj se muciti da dalje nastavljas :/
Brate pišeš radi sebe a ne oće li se nekom svidit. Piši brate jašta ćeš kasnije će ti bit drago ako naletiš na ovaj sastav. BTW. JEL OVO O DENKI MASONU ?
Ebu_ je napisao/la:
Brate pišeš radi sebe a ne oće li se nekom svidit. Piši brate jašta ćeš kasnije će ti bit drago ako naletiš na ovaj sastav. BTW. JEL OVO O DENKI MASONU ? :D
Ma dosadno mi pa konto pisat nešto smiješno. Jok, nije o njemu, nego mi ime Denis bilo nekako geek. :D
Buddha je napisao/la:
Ma dosadno mi pa konto pisat nešto smiješno. Jok, nije o njemu, nego mi ime Denis bilo nekako geek.
Brate ja sam napisao sastav o PlayStationu, samo za svoju dušu. Tako i ti brate šta god ti padne na um neki problem, bilo štaa a nemate ko saslušati desni klik/new/notepad i ispucaj sve iz sebe i garantiram ti bit će ti lakše.
super , samo nastavi ovo bi bio hit
Meni se svida.
Nastavi.
Meni je c00l, malo opiceno tako da kazem, ali rado bi citao nastavak

Ja nekad isto tako uzmem pa pisem neke gluposti, radi sebe, kad mi je ono bas dosadno.....nastavi sto da ne
Ako vec odlucis da nastavis da pises,ja mislim da bi trebao sve ovo ponovo da pogledas i da naucis neka od pravila pisanja dugih tekstova ili romana ili sta vec pises ovdje.Neke izraze kao sto su "wannabee" morat ces da promijenis ili barem da objasnis kao sto si "GL & HF" objasnio.Jer nece svatko znat sta to znaci i nece se ni mucit da trazi po netu.Takodjer mjesanje engleskog i naseg jezika :S je nemoguce u jednom tekstu pravit."kao vegeta" < moras pravit objasnjenje i za to...< Ovi savjeti su ako mislis nesto sa tim tekstom negdje i nekome ga pokazat ozbiljnom.Ako je samo radi zajebancije radi sta oces i postaj stalno :) Nek cita malo raja kad vec knjige u ruke ne mogu uzet.:P:P:P
Kukkii je napisao/la:
Ako vec odlucis da nastavis da pises,ja mislim da bi trebao sve ovo ponovo da pogledas i da naucis neka od pravila pisanja dugih tekstova ili romana ili sta vec pises ovdje.Neke izraze kao sto su "wannabee" morat ces da promijenis ili barem da objasnis kao sto si "GL & HF" objasnio.Jer nece svatko znat sta to znaci i nece se ni mucit da trazi po netu.Takodjer mjesanje engleskog i naseg jezika :S je nemoguce u jednom tekstu pravit."kao vegeta" < moras pravit objasnjenje i za to...< Ovi savjeti su ako mislis nesto sa tim tekstom negdje i nekome ga pokazat ozbiljnom.Ako je samo radi zajebancije radi sta oces i postaj stalno Nek cita malo raja kad vec knjige u ruke ne mogu uzet.
Sve je to uredu ali mislim ako ce neko citat roman o tome bas , vjerovatno ce znati sta znaci wannabe , ili ako zna imalo engleskog

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.