Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 120 bodova

[RQ] Logo oldies team

473 pregleda · 11 odgovora · otvorena 31.05.2011. u 22:32

Veličina / Dimenzije : Standard za logo
[Boje] : Bilo koja boja samo da se uklapa u crnu pozadinu tj boju majica
[Font] : Vama na zelju
[Text / Naziv / Citat]: Oldies ili Oldies team
Transparent : Da
[Okvir] : Ne

U pitanju je oldies klan koji treba ajmo reci 'osvjezenje' vec postojeceg logo-a. Taj logo bi isao na crne majice a na vama je da to odradite sto je najbolje moguce.

Sto se tice boja nemamo nekih zahtjeva , bijela, crna, tamno plava, bordo, sve boje koje bi fino 'legle' na te crne majice.

Nagrada: 100 bodova, kredit 5-10 KM u zavisnosti koliko nam se svidi vas rad i mozemo se dogovoriti za jos neke stvarcice.

Toliko.

~ oldies team.
Pozdrav unreal, ovako brate ovo mi je prvi logo u zivotu pa za ubuduce cu pravit bolje logo-e posto nisam neki iskusan logo maker.
Gledat cu malo tutoriale al evo ti ovaj(nemojte flame pls) ^^ :

Nadam se da je dobar za pocetnika
Evo album
Imas tu obicni logo , 3d logo i sa pozadinom
Nemojte se provaljivat molim vas, ja koji nikada nisam ušao u photoshop, mogu bolje u paintu napravit. :/

~ Samo ozbiljni radovi ba !
rriad je napisao/la:
Nemojte se provaljivat molim vas, ja koji nikada nisam ušao u photoshop, mogu bolje u paintu napravit. :/

~ Samo ozbiljni radovi ba !
Upravo tako. Ne dajemo ove bobe i kredit za neke pocetnicke radove.Nemojte djaba stavljat jer se ti radovi NECE prihvatiti, pa makar morali zadrzat stari logo.A sigurno ima ovdje iskusnih fotosopera koji bi mogli napraviti neki logo dostajan ovom klanu

Nadam se da nije "pocetnicki".

Trans dobivate ako odaberete ovaj logo.
Ti kume postaviš rad ponudiš bobe dobiješ rad poništiš pitanje, uradit će ti neko kur*c da izvineš, nije niko lud -.-
je napisao/la:
Neide to tako vidis da je samo 1rad uradjen kako treba i ceka se da ostali urade i dat ce se bodovi nikad niko nije nikoga izradio pa vala se to nece desiti ni ovaj put,a svoje komentare zadrzi za sebe jer nemas nikavog rada a ovo je [RQ] tema
je napisao/la:
Zato stavis fino watermark preko slike i nedas original sliku dok ne dobijes bobe

Think!
Jeste li vec izabrali rad da dzabe ne dovrsavam ovaj svoj ?
dYi je napisao/la:
Neide to tako vidis da je samo 1rad uradjen kako treba i ceka se da ostali urade i dat ce se bodovi nikad niko nije nikoga izradio pa vala se to nece desiti ni ovaj put,a svoje komentare zadrzi za sebe jer nemas nikavog rada a ovo je [RQ] tema
Mora da igraš u oldies team kad tako pričaš, pogledaj mu prijašnju temu nije mi zbog 30 boba nego nekoga pravi budalom i uvjek ja na kraju popijem šamar :S -.-
je napisao/la:
Ovo se vec pretvorilo u diskusjiu admini delete ovu temu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.