Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Molba yordo

385 pregleda · 17 odgovora · otvorena 30.05.2011. u 19:38

E ovako molio bi yord-u d unban mene i squar1g-a posto nije bilo razloga za ban necemo igrati gba mix-eve ali bio molio da nas unban sa TS3

ty unaprijed

♥
sto ste dobili ban ? -.-'
Razlog je prijetnja malog Square1g-a , uvjek sam bio fer prema obojici , al sve ima svoje granice.
Kordinho je napisao/la:
sto ste dobili ban ? -.-'
a nez drug dobili ban za igranje kao nismo davali demo-e a swe je pocelo kad sam se ja zalio na rage-a, i on rekao yordi kako ja i squar nismo davali nikad demoe i tako zavrsili na black listi AL NEA VEZE
RAILER1921 je napisao/la:
Napisi odakle da vas unban 
Sa portala 100 % ne , sa servera ne treba jer su rekli da nece igrat mixeve ,, 100 % sa TS 3 servera , mozda momci imaju klansku sobu 
je napisao/la:
Razlog je prijetnja malog Square1g-a , uvjek sam bio fer prema obojici , al sve ima svoje granice.
izvini drug koja prijetnja ajde nas unban nece seponoviti sta je god bilo ♥
TOOOOOO BOZE NEKA JE JUKA BANOVAN TOOOO BOZEEE MOJ ! 8-)

Post dobio šamar od 100kaa

je napisao/la:
de me unblock na gba da nesto popricamo bgt
ne dajte onome squaru unban lik je smorio sa pisanjem i nakim prijetnjama..
je napisao/la:
squareg je floreNz, tj. Nedjad Efendic. Čiter teški 

EDIT : sry za post nisam vidio da si skonto da je on. xd
Bože dragi, svađate se kao djeca, jeli cheater, nije li cheater. Ako ih je yordo banovao vjerovatno je imao neki dobar razlog, i tu se priča završava. Javite se njemu i pokušajte srediti šta god imate sa njim. A ne dizati teme na forumu.

Post dobio aplauz od 100kaa

e nek si im zabranio napokon :D

Post dobio šamar od 100kaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.