Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sniper Ghost Warrior 2 - Prvi Screenshot !

115 pregleda · 10 odgovora · otvorena 29.05.2011. u 23:10

Pozdrav svima!!
Procurio je na net i prvi SS od igre Sniper Ghost Warrior 2.
Igra ce raditi na Crytek-ovom CRY ENGINEu 3 (koji koristi i Crysis 2), potvrdjeno je od strane reditelja igre - za one koji ne znaju ;)

Uzivajte !!
Prvi dio retardiran do bola qme :S ovaj ako bude isti je**s to-.-
http://www.eurogamer.net/articles/2011-05-24-sniper-ghost-warrior-2-uses-cryengine-3
wallowN je napisao/la:
Prvi dio retardiran do bola qme :S ovaj ako bude isti je**s to-.-
da da, prvi dio nije bio cemu, nadam se da ce drugio dio biti bolji i da ce biti ispravljene te greske
Igrao sam prvi dio i no comment... igra je za smeca koliko sam ja primijetio. Nisam imao zivaca da je prekucam do kraja jer je tolko glupa i dosadna bila da ti se jednostavno neda.

Vjerovatno ce i ova biti isto losa jer nisu uvidjeli sta su uradili sa prvim dijelom. u ovom ce vjerovatno samo pricu promijeniti sto nece imati nikakvog znacajnog efekta vezano za nju.

Je**s ti grafiku ako igra q*rcu nevalja.
Nisam igro igricu, al ovaj SS ne izgleda loše na prvi pogled, i još ako prave ovi što su i Crysis 2 onda nebi trebalo biti loše, odoh ja Crysisa :D
Ako rade sa istim enginom kao i kod Crysis 2, grafika će biti više nego dobra.

Sad, gameplay mora da bude manje više isti, da bi igra bila odlična
Uff kad ce ovo izaci? 2012 ?? Inace nije losa igra ako je na CryEngine 3,vjerovatno se onda trebaju potruditi na gameplayu igre,manje-vise na grafici jer poznati Crysis 2 koristi isti engine Inace oce ovo moc na moj PC

Intel Pentium (R) Duo Core 3.00 Ghz
Kingston 2 GB DDR2 RAM
ATI HD 5450 1 GB DDR3 VRAM
Windows 7 Ultimate

Sta mislite
Iako igra bude na CryEngine 3 što bih je skidao ako će imati glu priču i gameplay kao prvi dio....
salja je napisao/la:
Iako igra bude na CryEngine 3 što bih je skidao ako će imati glu priču i gameplay kao prvi dio....
ne mora znaciti da ce imati glup gameplay kao prvi dio, mozda bas sve poprave..

Ja cu je kupiti kada izadje, jer me samo zanima kakva ce grafika biti - [B]CryEngine3 u prirodi :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.