Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Norton Anti Virus 2004

224 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.12.2006. u 20:23

E ovako molim vas sviju...(Neke od vas) da mi molim vas dadnu direktan link gdje mogu da nadjem Activation Key za Norton Antivirus 2004....

Please treba mi hitno imam josh jedanaest dana...
Da ga aktiviram inace ce mi Program prestati raditi i izlozen sam mnogim virusima i spyware-ima. Zato vas molim da mi pomognete....

PS: Please admins dont ban me... Because i need this.

PSS: Nemojte mi govoriti da skinem NOD32 itd....
               Joker* je napisao/la:
to ti nesmijem ovako dat javi se na MSN

daj i meni

Post dobio šamar od abasi

hm .. posto je zabranjeno bilo kakvo postanje cd keyeva na forumu .. jedini nacin da rijesis svoj problem, mozes mi se javiti a msn, ne samo ti bilo ko .. imam cd key ..

don't samar me! heh
sada na tablu napishi "ZABRANJENO JE DIJELITI WAREZ NA G:BA FORUMU" 100x za zadacu, sutra cu ti pregledati. mogao si upitati bilo koga preko MSN'a, stvarno ste neozbiljni...
Ma nema boqa nemogu.... Sada mi je lik objasnjavo skontam ja isti nacin kada sam radio sa PhotoShop-om 9.0 CS2. Sve isto ali u setupu kada treba da mi trazi ono preko telefona...To ovde nema jednostavno nema nekontam... Ali sve je isto kao kod PS 9.0 CS2 kojeg sam radio 2 sata prije ovog sranja...
               twista je napisao/la:
Ma nema boqa nemogu.... Sada mi je lik objasnjavo skontam ja isti nacin kada sam radio sa PhotoShop-om 9.0 CS2. Sve isto ali u setupu kada treba da mi trazi ono preko telefona...To ovde nema jednostavno nema nekontam... Ali sve je isto kao kod PS 9.0 CS2 kojeg sam radio 2 sata prije ovog sranja... >

a sto bas 2004 ? zasto nebi 2007 ? dodaj me na MSN pa cu ti ja objasniti ako treba, samo nemoj vishe ovdje postati.
Vrlo jednostavno javi mi se na MSN da ti posaljem nod 32 i gratis ti dam licencu.
Dosta od mene.
mail je :
[email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.