Nez jel ko prije cuo za ovog al lik kida .... Poslusajte i ocjenite !!!
Diskusija
DJ BL3ND
186 pregleda · 16 odgovora · otvorena 26.05.2011. u 11:07
Trenutno po meni BL3ND poslije tiesta najbolji DJ na svijetu
Čuj "jel' itko čuo". Gdje živiš? Na Marsu?
simba je napisao/la:
kida al u mehinim kukuruzima
... Vecinu svojih stvari je ukrao od Afrojacka i jos par DJ-eva .... nema ni jedan svoj mix
... Vecinu svojih stvari je ukrao od Afrojacka i jos par DJ-eva .... nema ni jedan svoj mix
simba je napisao/la:
Post dobio aplauz od KillaOR
simba je napisao/la:
DJ ili disc jockey je osoba koja pusta i miksa vec napravljenu muziku.. Producent je neko ko nesto napravi, i sama rijec ti govori, product - proizvod.. Zato je danas svaki poznatiji DJ prije dobar producent nego DJ..
Sto se tice ovog malca, naravno da sam cuo za njega, prejak mi je kako se zadaje, ostalo manje vishe cuna
nije los,al on se ne moze nikako poredit sa tiestom,bureenom i ostalima,kitu bi mixu da njih nea
Najjači dj-a po meni
Ma dramatičan momak, svaka mu čast. Nije najbolji DJ al' jest' medju najboljim. Prejako
simba je napisao/la:
blend je poslije
- tijesta,guette,van buurena beny bennasija i ostalih profesionalaca ..
tarikowned je napisao/la:
Kume blend ti je kao da ja uzmem masku qpim onu opremu i usavrsavam se mixam stalno, a tiesto je profesionalac fakultetski obrazovan sto se tice dj-a pravi svoje pjesme, a ne blend uzme 5-6 pjesama i mixa;
blend je poslije
blend je poslije
Koga vi poredite , ubite se . 
Ne mozes nikako uporedjivat (ne)priznatog DJ-a i producenta koji se vec bavi tim 30 godina , nema smisla :]
Edit; ovaj iznad mene , BL3ND nikad nije svirao na "Sensation White-u" , UMF Miami , WMC [Veci festivali koji se dogadjaju u USA , Europe] , pored toga Bl3nd MIXA muziku po manjim klubovima u USA tako da on nije klasa veci DJ-eva[Producera]

Ne mozes nikako uporedjivat (ne)priznatog DJ-a i producenta koji se vec bavi tim 30 godina , nema smisla :]
Edit; ovaj iznad mene , BL3ND nikad nije svirao na "Sensation White-u" , UMF Miami , WMC [Veci festivali koji se dogadjaju u USA , Europe] , pored toga Bl3nd MIXA muziku po manjim klubovima u USA tako da on nije klasa veci DJ-eva[Producera]
Al' najjace mi je kad pricaju BL3ND je u top5 na svijetu ofo ono gluposti.....
Il' na yt citam komentare na Afrojackovu pjesmu i kaze lik svi vi kradete od BL3ND-a on je najbolji itd...
A ko jos nije cuo za BL3ND-a??Vise se isfurao :/
Il' na yt citam komentare na Afrojackovu pjesmu i kaze lik svi vi kradete od BL3ND-a on je najbolji itd...
A ko jos nije cuo za BL3ND-a??Vise se isfurao :/
DJ BL3END je novi klinac on dobro mixa muziku, svaka čast i momak se zada, al' pravo ono naa..
I ako je poznat na youtube i ima dosta lajkova, gledanosti vi odma mislite da je on jedan od najboljih dj-eva nemojte se provaljivat ljudi Tiesto i neki kao što je David Guetta su producenti i dj-ovi i bave se muzikom od 80' i 90' tih.. Znači oni ne uzmu 10 pjesama pa ubace pa mixaju, oni naprave svoje pjesme..
I ti ljudi imaju po 40 i nešto godina
I ako je poznat na youtube i ima dosta lajkova, gledanosti vi odma mislite da je on jedan od najboljih dj-eva nemojte se provaljivat ljudi Tiesto i neki kao što je David Guetta su producenti i dj-ovi i bave se muzikom od 80' i 90' tih.. Znači oni ne uzmu 10 pjesama pa ubace pa mixaju, oni naprave svoje pjesme..
I ti ljudi imaju po 40 i nešto godina
Afrojack je majka dutch muzike
kRYSTAL - testiram
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.