Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

HAHAHA

113 pregleda · 10 odgovora · otvorena 25.05.2011. u 21:30

Evo jos koja minuta djeli Fk Zeljeznicar do pobjede i osvajanje titule BiH..

Vasi dojmovi ..

Bez psovki i dbl komentara!
Cestitke mada eto nije mi drago jer iako sam iz sarajeva draze bi mi bilo da je uzeo Celik .
FK ZELJEZNICAR OBJASNIO
MANIJACI OBJASNILI!

KUP KUP KUP JE NAS !

AMAR AMAR OSIM OSIM
nisam gledao utakmicu i ne mogu reci kakva je pobjeda Zeljeznicara bila,pratio sam preko sportsport.ba ...ali navijao sam za Zeljeznicar(navijam za njih) i ovo sam ocekivao :)
ZENICANI toliko o vasim nafuravanjima pred utakmicu,o europskoj licenci koju ste izvadili nadajuci se osvajanju Kupa BiH,ali tu smo mi ... :)

jos nesto

TM'87 & Zenicani POGLEDAJTE SEMAFOR
monacroNftw je napisao/la:
nisam gledao utakmicu i ne mogu reci kakva je pobjeda Zeljeznicara bila,pratio sam preko sportsport.ba ...ali navijao sam za Zeljeznicar(navijam za njih) i ovo sam ocekivao
ZENICANI toliko o vasim nafuravanjima pred utakmicu,o europskoj licenci koju ste izvadili nadajuci se osvajanju Kupa BiH,ali tu smo mi ...

jos nesto

TM'87 & Zenicani POGLEDAJTE SEMAFOR
Upravo tako !
Jako se nafurali a na tekmi samo se cuje razglas hahah
Nisam nešto pretjerano gledao(mozda zadnjih 20 min)-ali koliko sam mogao da vidim "Željo ih našuta nogama".Svaka čast momcima na pobjedi-kao i na osvojenom kupu,jer nije mala stvar uzeti Čelik u gostima i to sa 3-0.
evo uzeo zeljo,

evo da prokomentarisem malo... prvo bih da kazemd dobra je bila tekma pogotovo meni jer sam saam manijak btw oko navijaca, nebih da vrijedjam celikove navijace (robijase) al stvarno su ono sabani jer vidite po cemu ? ja inace nisam od one djecice tj. mojih godista koji se furaju koji idu u glavni sektor koji navijaju ovo ono koji bas ono protiv svakih navijaca ono sve u svemu nafurani mogu da kazem, eh sad za celikove navijace mogu samo reci da su "sabani" a zasto ? pa vidite i manijaci prosle godine su dobili mikrofon i zvucnike tj. razglas (kako bi vec rekao -.-) eh ovi su sabani tj. njihov taj glavni navijac je saban po tome sto je psovao nasim igracima i sudiji preko mikrofona sto je bilo nekorektno i "sabanski", manijaci ofc nadmasili navijace celika samo tako, sto se tice tekme bila je rega ono sto je uletio navijac to mu nije trebalo al stas... nasa liga, naravno i celik je dobro igrao mada je zeljeznicar pokazao bolju igru u drugom poluvremenu... cestitke
Nasa govna k vama teku , zagadise grad i rijeku , SMRDIS ZENICO !! SMRDIS ZENICO !!
ŽELJEZNIČAR OBJASNIO , MANIJACI OBJASNILI HVALAA CAO

Ti si moja prva ljubav ti si moja zakletva , tebe volim srcem cijelim volim te k'o nikoga 1921; ŽELJO ♥!

Zasluženo smo pobijedili i uzeli KUP

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.