Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

Laptop se gasi i preporuka

162 pregleda · 6 odgovora · otvorena 24.05.2011. u 09:46

Eh da počnem , nadam se da će 20 bodova biti dovoljno za ovo ...

Laptop mi se gasi ćim počnem da igram npr ... na fb-u igrice , a kamoli da udjem u cs za 2min se ugasi ... sada sam ja njega ugasio i izvadio jedno 20 šarafa ali neće da se ili ga ne znam rasklopiti , sve sam moguće isprobao što znam ...

Ovako , veoma je sličan ovome laptopu : http://imageshack.us/photo/my-images/221/aceraspire5738dg.jpg/

Znaći samo igram nešto , zagrije se , i samo se ugasi , i moram čekati jedno 10-15min da se ohladi pa da ga opet upalim ..

I preporuka koju igricu da počnem opet igrati , igrao sam cs nekoliko godina dojadio i wow i dotu sam igrao ali opet hoću da počnem igrati wow i dotu pa ako znate još kakvu preporuku na taj fazon igrice...

Eto 20 bodova ko pomogne.

Hvala !
Nemoraš ga odvrćat da bi ga očistio, samo kompresor i opuši malo u cooler

Tako je i meni neki dan bilo...
Odneses u servis i reknes da ti ga ociste.(pregrijava se)
Nemoj ti raditi,jer je lapotp slozen ko ista, mozes sta zeznuti i belaj.
To ti je 99% do colera.. fino rastavi coler > ocisti ga > Sastavi sve > probaj > ako nebude radio coler > promjeni coler (10 KM za lapropa) > i igraj Wow ;) GL ;)
xaxa je napisao/la:
To ti je 99% do colera.. fino rastavi coler > ocisti ga > Sastavi sve > probaj > ako nebude radio coler > promjeni coler (10 KM za lapropa) > i igraj Wow ;) GL ;)
A izvini kako da rastavim , kad sam pokušavao a nema šarafa za cooler , prvo moram čitav laptop ,al neće pokušavao sam , znal iko koliko je da se serviseru odnese kolko je para ?
Rješenje
i meni isto tako, mrsko mi ga rastavljat...
stavi dvije knjige ispod laptopa ( na rubove), kako bi zrak mogo cirkulirat, pa ce se opet zagrijavat, ali ne toliko da se gasi.
ja sam igro menadžer ili stronghold na laptopu,pa se gasio, al sad je sve u redu ^^

evo ti slika

a evo ti tutorijal kako da ga ocistis

http://www.instructables.com/id/Cleaning-Your-Laptop-Cooling-System/#step1
imas na dnu stranice next step, pa tako prati upute ^^

gl

Post dobio aplauz od skile

Imao sam isti slucaj takodje mi se gasio no kad sam ga otvorio i malo unutarnje kablove sredio nije se vise gasio :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.