Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

Slike - povrat ?

321 pregled · 8 odgovora · otvorena 23.05.2011. u 00:59

Vozdra '

Nedavno mi je brat dirao nesto oko racunara i sjebo mi folder neke sitne muzike i mnogo slika ..Na razne nacine sam pokusavao vratiti sve to,ali nazalost bez uspjeha ..Zanima me samo jedna stvar,postoji li mogucnosti da ih vratim ? Folder tipa SLIKE vidim sve..Imena svih slika vidim,ali ne mogu da otvorim ni jednu ...Program koji mi je ponudjen za pokusaj povratka slika je : Recover My Files ( ali nista ) ...Ako mi ko pokusa otkloniti problem oduzit cu mu se bas ..
Desni klik na sliku odes Properties i napravis Open with Windows Picture and Fax Viewer
desni klik na folder/file, ideš General, pa Advanced i onda označiš/odznačiš, šta već Encrypt contents to secure data

Ako je označeno odznači, ako je odznačeno označi.
Probaj sa programom getdataback
Jesi probao system restore dymeice :D. Vrati na neki raniji datum i bit ce sve ok. Jednostavno bez ikakvog programa.
LinuX je napisao/la:
Jesi probao system restore dymeice . Vrati na neki raniji datum i bit ce sve ok. Jednostavno bez ikakvog programa.
System Restore vraca samo sistemske fajlove, dok dokumente, slike, muzika ostaju isti kao i pre.
Advanced SystemCare - instaliras ga sebi - desni klik na Recycle Bin - Undelete - izaberes slike i nadjes i vratis!

Ili ako imas TuneUp - desni klik na kantu i TuneUp Undelete! - nadjes i vratis!
LinuX je napisao/la:
Jesi probao system restore dymeice . Vrati na neki raniji datum i bit ce sve ok. Jednostavno bez ikakvog programa.
Pokusavao sam 3k puta,al nista 
Rješenje
dyemsonii je napisao/la:
Pokusavao sam 3k puta,al nista :)
Program Recuva

Klik

Znaci tamo "tiknes" koji drive hoces da skenira i onda ti skenira i onda nadjes te slike.

Post dobio aplauz od skile

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.