Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Top Spin vs Virtaul Tenis

163 pregleda · 10 odgovora · otvorena 21.05.2011. u 22:12

Pozdrav .

Razmisljam da uzmem jednu od ove 2 igrice , pa me zanima vase misljenje da li je neko igrao ove 2 igre , koja je laksa za igranje , bolja itd

Hvala unaprijed
Zavisi koji VT I TS.
Zabavnije je igrati Virtuatennis ali je mnogo realniji TopSpin.Ja bi uzeo top Spin al opet sve zavisi koji je.
zizy9 je napisao/la:
Zavisi koji VT I TS.
Zabavnije je igrati Virtuatennis ali je mnogo realniji TopSpin.Ja bi uzeo top Spin al opet sve zavisi koji je.
Top spin je jaci aj samo sto je realniji neg nekako bolji pokret i to .... Imam ja na 3 ci obje igre top owned !!!
Da li želiš arkadnu igru ili simulaciju?

Virtua Tennis je dosta pojednostavljen jer je to arkadna igra koja je namijenjena "za sve generacije". Detalji nisu nešto, a gameplay nije baš toliko realan. Karijera se može igrati vrlo kratko, a u suštini sve ide na isti kalup. Dosadi nakon nekog vremena. Ali ipak je odlična igra za one pick-up games, nabrzaka da završiš U drugu ruku, Top Spin je dosta realnija igra i isto tako komplikovanija. Detalji su bolji, ali mi je TS brže dosadio od VT.

Ma, idi ti na Youtube i traži gameplay i/ili in-game trailere. Ne može ti niko ovako reći šta je bolje jer su sve to subjektivna mišljenja, a svi mi različito razmišljamo.

Uživaj!
Top spin.Malo starija verzija(ima sad Top sipn 3) ali nisam siguran da li ima za Comp. Ove ostale (top spin 1 i 2) nevaljaju(barem meni jer sam ih igro) i nema Bog-zna kakvih igrača.

Virtua tenis.

Puno bolji napredniji od Top spina.Bolja grafika-bolji igraći( Nadal,Nole,Federer,Muray itd.) Jedina mana koja se meni nesvidja je to sto se igraći bacaju za lopticom.(ako skines sam ćeš primjetiti) na skoro svaku lopticu oni se bacaju.Sve ostalo je Ok.Ako skineš nećeš se pokajati.

Moj savjet-Nemoj skidati Top spin.Poz
Isto kao PES ili FIFA stim da je Virtua tennis kao PES a Top Spin kao FIFA bukvalno =)
FRkii je napisao/la:
Isto kao PES ili FIFA stim da je Virtua tennis kao PES a Top Spin kao FIFA bukvalno =)
Bukvalno, nidje veze tvoje poredjenje !

Ako oces da igras "pravi" tenis, i da se uzivis u igricu i da osjetis cari tenisa uzmi TOP SPIN 3 !

Prije top spin-a, na xbox-u sam redovno derao virtua tennis 3 i mislio da nema boljeg tenisa. I onda kada je izasao ovaj top spin 3 odlucim da kupim, kad ono jedna od boljih sportskih simulacija ikada ! Ako imas 11-12-13 godina i oces da ti igraci skacu pri udaranju loptica, da loptica ne moze izaci u aut, u igri udariti u mrezu, i da ostaje trag za njom uzmi Virtua Tennis 4. ;)

Ali ti ja preporucujem da uzmes Top Spin 3 u svakom slucaju ! Samo mislim da nije izasla za pc :/
Ja sam čuo da je Virtual Tennis 4 dosad najbolja "tennis igra" ikad napravljena .

Da ti malo pojasnim šta novi dio u serijalu donosi :

Sve zvijezde uključujući Nadala Federera Murrayam Sharapovu etc.
Novi Match Momentum sistem, World Tour, i Online Centar

Može se koristiti :

Sa playstation Move kontrolerom / Tu je i proglašena za :

Najboljom Move igrom ikada !
Gledao sam sad igrice na youtube po meni je bolja Virtaul Tenis
ali svako ima svoj ukus tako da ti ne moze niko odlucivati
Ako zeslis igrati takvu vrstu igre, onda ti je sigurno bolje Virtual Tenis.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.