Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Public Server Ban !?

197 pregleda · 11 odgovora · otvorena 21.05.2011. u 21:26

Dobra noć.

Evo vam ovaj demo na uvid.

https://rapidshare.com/files/3474798740/Gamers_ba_demo.dem

Ovu priliku koristim da dotičnom soulmao opsujem komplet fameliju i da mu kažem ukoliko jad ima nešto protiv mene nek mi se javi putem pp da dobije msn broj što god želi da se nađemo da vidim što se to on budala pravi i zašto me bana. Zbog istog tog glupana mi je admin skinut, jer se ono nešta žalilo i pričalo Bog zna šta, pa balavče je***i ja kad sam kanter igro i visio po csbihu ti si bio u tečnom stanju i sad ćeš ti mene da banuješ kad god me vidiš na serveru. lol mangupe javi se molim te eto preko poruke.

Molim ove momke što su sad preuzeli server da mu se skine admin, eto dema pa pogledajte šta radi levat, umjesto da idem vani ja sad kucam i je**m se oko uploada. aj pozdrav
Ptičica mi rekla da si mu opsovao sestru.
Uvijek je bilo malih balavaca koji su bili jaki u rijecima i preko tasteture, psuju j**u sve, sto mene jako nervira udem na neki server meni dijete do 10 godina nade psovati i prozivati.... Takvima ne treba davati admina.
Evo ja cu sada pogledati demo pa ce mo vidjeti ali kad vec stavljas temu nemas pravo nikome psovat nista..Ostavi IP ako ti se za unban i jos jednom opsujes dobit ces ban sa g.ba i sa servera perman..(ako ga vec sad ne dobijes nez kako ce administracija odluciti to..)
Neda mi se sada skidati demo i gledati.

Navedi razlog zašto te je banao. Ako nemaš ScreenShot da ti je psovao, ili ti njemu ništa od toga. Sutra ću skinut demo i pogledat.

Sledeći put koristi ovu temu: http://www.gamers.ba/forum/155/137141/2/gamers-ba-public-server-unban/
Ovako..

Ja sam te banovao jer si onda psovao kad sam te prvi put banovao i rekao nema igranja dok se ne izvines za ono "sestru" i neces zaigrati sigurno dok se ne izvines.Znaci banovao sam te za onaj put,ban ti je skinut jer je skinuta citava ban lista sa servera.Izvini se pa uzivaj i kaze se familiju
reaveNz je napisao/la:
Neda mi se sada skidati demo i gledati.

Navedi razlog zašto te je banao. Ako nemaš ScreenShot da ti je psovao, ili ti njemu ništa od toga. Sutra ću skinut demo i pogledat.

Sledeći put koristi ovu temu: http://www.gamers.ba/forum/155/137141/2/gamers-ba-public-server-unban/
Razlog psovanje

eto vićeš kad budeš skino demo, ja u većini slučajeva text ni ne palim nikako, a sad sam ga palio samo kad poginem čisto da budem u toku. Sve će ti se ukazat kad pogledaš demo..
Vak'o

Nisam čitao sve. Vidio sam ono komplet familiju nešto i tu sam stao. Nećeš dobit unban, a ide ti i ban na portalu minimalno sedmica

Temu delete da ne bih došlo do glupiranja omladine
eE je napisao/la:
Razlog psovanje

eto vićeš kad budeš skino demo, ja u većini slučajeva text ni ne palim nikako, a sad sam ga palio samo kad poginem čisto da budem u toku. Sve će ti se ukazat kad pogledaš demo..
Eh ti tu trebas dokaz.I elio koji te je banovao nije rekao da si mu ovaj put psovao nego prosli put ja mislim da bi red bio da se pomirite i nastavite fair igru
Ado je napisao/la:
Vak'o

Nisam čitao sve. Vidio sam ono komplet familiju nešto i tu sam stao. Nećeš dobit unban, a ide ti i ban na portalu minimalno sedmica

Temu delete da ne bih došlo do glupiranja omladine
ok.

Nemojte delete..nek vide i ona dvojica drugih momaka vlex i yordan, pa onda radite šta oćete

a ako ćete me banovat sa gamersa zbog ove teme, molio bih vas rađe da mi izbrišete profil.
eE je napisao/la:
ok.

Nemojte delete..nek vide i ona dvojica drugih momaka vlex i yordan, pa onda radite šta oćete

a ako ćete me banovat sa gamersa zbog ove teme, molio bih vas rađe da mi izbrišete profil.
Shvatam da si ljut ali ubuduce nomj da psujes... Licno cu posle pogledati demo, ako je to istina i ako mu se ne skine ban, ja cu ga banovati sa portala na 7 dana.

Za spominjanje porodice si dobio 2 opomene.
TRGnera_f je napisao/la:
Shvatam da si ljut ali ubuduce nomj da psujes... Licno cu posle pogledati demo, ako je to istina i ako mu se ne skine ban, ja cu ga banovati sa portala na 7 dana.

Za spominjanje porodice si dobio 2 opomene.
okey, no frx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.