Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

323 pregleda · 16 odgovora · otvorena 21.04.2004. u 16:21

sta kazete sada ljudi
MOnaco 3 : 1 Chelsea !
svaka cast !
sta mislite monaco je zasluzeno pobijedio !
mislim da je monaco zasluzeno dobio al da ce ipak chelsea proci...dok mi oci govore suprotno
Jest vala,i josh imo igraca manje(onaj crveni je bio sranje pravo;sudija pederu)
Al chelsea ce kuci revansirat!
100%

Zao mi Abrhamovicha,vlasnika chelsea-a,covjek ulozio pare a da mu oni nepobijede na ligi sampiona!
ma morientes i guly ownaju onaj prso nafakski daje golove pripucava nesta uvjek
Ma jeste monaco posteno dobio ali onaj crveni karton ....ja mislim ipak da ce chelsea proc dalje nije zar djabe abramovic trosio tolike pare.....
Prso = nafaka al cojk je hrvatsku poslo na evropsko prvenstvo , da ***dom bosna i hercegovina ima onakvu nafaku.Ma gos. Abramovic je ulozio ebhenih 110mio da napravi sebi ekipu to je ono za njega FUN , i sta ces ti sad nakupujes ekipu invidualce i totalno ugusis team play tima. Nevjerujem da ce Chelsea moci proc dalje. Ima par razloga o kojima bi trebali dobro prokontat i to su : chealsea je nije neka sila na domacem terenu , oni se vise koncetriraju na ove utakmice na strani u kojoj su popusili 3:1 i sa igracem vise primili su 2 gola. Jos nesto kao vidjeno monaco je ekipa u kojoj igra svako za sebe a nasuprost u chealseju znate dobro kakva je situacija.Tu igraju igraci iz 13 razlicitih zemalja sa svake strane svijeta i normalno je da monaco ima tu veliku prednost. Od chealsea se ocekuje da prodje u finale a od monaca nije se nista ocekivalo. Pa vidite sami dokle je monaco doguro.U londonu vlada nekakva atmosfera koja postavlja kraj ovoj ekipi , saslusajte samo one price o treneru pa to nema smisla da se neko ohrabri.No ipak ovu sezonu su sacinavala remek djela i nemogucnost samo da naspomenem milan.O sinosnjoj utakmici se ima mnogo toga pricat , al najvazije je da se kaze "D.Desamps ce poslat jedan od najslavnijih trenera". to je sve , MONACO ide dalje zasluzno !!!
..neka su ih dobili ...

..don't

volio bi da Monaco prode , ]

Re:
--------------------------------------
..neka su ih dobili ...

..don't :\'( :\'( :\'(

volio bi da Monaco prode , ]

--------------------------------------

slazem se =)
ma proci ce MonaCo ba ljudi ba igraju xtra ali ce u finalu zijaniti
AS Monaco rulez
Final: Monaco vs Deportivo
Monaco osvaje jeeeee
Nije se chealsea jos pronasla pored onakvih igracha bit ce im problem kao i realu previse zvijezda, no teamplay
P.S
Dado Prso ***
100 % zasluzeno
mislim sa igracem manje da im dadnu dva gola i pobjede 3:1
svaka im cast

salb chalsea
Monaco je njih posteno natrpao sa igracem manje i zasluzeno su pobjedili, a sta zalite abramovica covjek ima vise para od pola BIH zajedno...
ma svaka cast ali celzi ide dalje kad abramovic udje u svlacionicu i kaze: momci ko da gol 10 mil.,a ako prodjete 100 mil. pa se rastalite......
ma dobar je bio match...prso je dao onaj g0 nafakashki..al su zasluzeno pobijedili...chelsea ima kvalitetniju ekipu..ali monaco igra kolektivno..nemaju prave zvijezde..
mislim da ce monaco u finale..
Prso i morientes aka Zlatni duo !!
hehe
ljudi ownaju !
mislim da ce monaco u finale. prvo su "galacticose" napucali, a sada i F.C. Oil-sea.
moze abramovic pustati naftu iz pipe kol'ko hoce, ne moze se bez uigranog tima...

finale: monaco 3 : deportivo 1

p.s. guily rastura!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.