Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Novi moderatori

364 pregleda · 15 odgovora · otvorena 18.05.2011. u 17:45

Eh ovako. Posto nam je administracija spala na par ljudi cisto da vidimo sta ostali misle za nove moderatore.

Sinoc smo 100kaa, Vlado i ja razgovarali o mogucim modovim. Samim tim sto nemamo Reloadeda, nema ko da se brine o vijestima. Kako i koga ?

Samim tim sto je otiso Denis, trebao bi nam jos jedan gmod.

Ono sto sam ja vidio... I nije neki aman zaman izbor za moderatore. Moracemo pojedinim osobama dati vise podforuma... Jedan je dogovor da starim moderatorima necemo vracati funkcije, svi koji su imali sansu i izgubili je... Ne zasluzuju DRUGU.

Ovdje da napisemo svoje prijedloge sta i kako... Da ne bude da samo `neki` odlucuju.

Sretno novoj administraciji i Vlexu.

cheers.
Sad gledajući konkurs , po meni od ovih momaka moderatore su zasluzili : NightWalker,KajotY,Skile i Lamer..
je napisao/la:
Sad gledajući konkurs , po meni od ovih momaka moderatore su zasluzili : NightWalker,KajotY,Skile i Lamer..
Za prvu troicu se slazem, zasto Lamer ?

Kajoti i skile sigurno da .
nera_f je napisao/la:
Za prvu troicu se slazem, zasto Lamer ?

Kajoti i skile sigurno da .
Ma moze mu se raja ismijati , mogao bi biti nešto kao što je Lav prije bio :P ..
Najbolji izbor su stari clanovi poznati po trudu i zalaganju za site, btw. sto veca godista, minimalno 17 godina da imaju pa nadalje.

Gledajuci temu evo neki moj izbor:

bioniC / gaming movies

NightWalker ili KilluminAt ili aTiLa ili AlienzZ / coffe shop (iskustvo, stari clanovi, u 20etim svi, poznaju pravila, ozbiljni momci)

NuteLLa / XBox (nikad nije aktivan podforum bio a ima prijava onih koji zele biti moderatori, dajte sansu, mozda dignu podforum na neki novi nivo, btw. mozda je ovo i caka, ko biva niko nece ovdje, ja hocu pa mozda i dobijem)

aer0 ili KajotY/ FanArt (obadvojica imaju ideja, imaju vremena, zelju za promjenom i aktivnoscu podforuma)

reaveNz / Turniri

53m1r / Development & Web design (potrebno je i ovaj podforum vise aktivirati, problem je sto nema kadra za njega tolikog)

To je neki uzi izbor po meni svih prijavljenih, e sad treba vidjeti na kojim podforumima fali podrska modova i koji bi to bili najbolji izbori.

btw. imam i kritiku na racun Vlex/a, nije fer da bude jedini on kontrolor. Trebala bi se vrsiti smjena svako mjesec dana, tako da postoje 3 kontrolora, jedan iz bosnackog, jedan iz srpskog i jedan iz hrvatskog naroda. Sta mislite o tome ?
smoki je napisao/la:
Najbolji izbor su stari clanovi poznati po trudu i zalaganju za site, btw. sto veca godista, minimalno 17 godina da imaju pa nadalje.

Gledajuci temu evo neki moj izbor:

bioniC / gaming movies

NightWalker ili KilluminAt ili aTiLa ili AlienzZ / coffe shop (iskustvo, stari clanovi, u 20etim svi, poznaju pravila, ozbiljni momci)

NuteLLa / XBox (nikad nije aktivan podforum bio a ima prijava onih koji zele biti moderatori, dajte sansu, mozda dignu podforum na neki novi nivo, btw. mozda je ovo i caka, ko biva niko nece ovdje, ja hocu pa mozda i dobijem)

aer0 ili KajotY/ FanArt (obadvojica imaju ideja, imaju vremena, zelju za promjenom i aktivnoscu podforuma)

reaveNz / Turniri

53m1r / Development & Web design (potrebno je i ovaj podforum vise aktivirati, problem je sto nema kadra za njega tolikog)

To je neki uzi izbor po meni svih prijavljenih, e sad treba vidjeti na kojim podforumima fali podrska modova i koji bi to bili najbolji izbori.

btw. imam i kritiku na racun Vlex/a, nije fer da bude jedini on kontrolor. Trebala bi se vrsiti smjena svako mjesec dana, tako da postoje 3 kontrolora, jedan iz bosnackog, jedan iz srpskog i jedan iz hrvatskog naroda. Sta mislite o tome ?
Moje misljenje :

AlienZz nije dovoljno odgovoran za tu poziciju.

RaveNz taj momak turnir očima vidio nije.

53m1r jedan od prvih koristio logout kod na g.ba + mu je acc bio izbrisan ..

Ostali sve oke :)
Yordan nemoj me pogresno shvatiti ali uozbilji se malo  Lamer off.

/ smoki :

bioniC / Mislim da nam je mire za gaming movies dovoljan ali ako ste za ja nemam nista protiv...

NightWalker ili KilluminAt ili aTiLa ili AlienzZ...

Ja nisam za AlienzZa nikako zbog spama, ova 3 su mi sasvim ok.

Nutella - Ja sam za.

Kajoti ZA !

Semir zbog svojih gluposti ne moze.

ReavenZ za turnire, mislim da nije OK, prije bih dao nekome ko ide na turnire tima qulla.

Ovo je MOJE misljenje.
Realno ljudi, pustite se ovih klinaca sto su do juce spamali i kupili banove svakih 15 dana, ne mora bit mod onaj koji ima 3k postova, ja prije nego sam postao mod imao sam nepunih 600 postova.
Da vam pomognem, izbacite sve koji su bili banovani, koji imaju nekih opomena pored nicka, gledaj te kvalitet postova, komunikativost, drustvenost. Nemoj te nekog ko se posvadja s nekim na svakoj drugoj temi. =D

Post dobio aplauz od mirofa

Veceras u 21:00 dodjite na msn da skontamo sta cemo i kako cemo, svi ste pozvani od administratora do moderatora 

[email uklonjen]
vLexinho je napisao/la:
Veceras u 21:00 dodjite na msn da skontamo sta cemo i kako cemo, svi ste pozvani od administratora do moderatora 

[email uklonjen]
Ja mogu tek posle 10 / pola 11, cisto da se zna.
Stavite nekog ko ima vremena ,volje i pameti !
Nemojte nekog ko ce samo iz fazona da dobije medalju ili sta vec!

Kad smo kod medalje neko mi je skinuo za g.ba admina proveo sam dane tamo na onom serveru dok mi je steam radio :@  ccc
Bionic - Gaming Movies -
- Iako sam mogu odrzavat' ovaj forum, nemam nista protiv da dodate jos jednog moderaotra, posto je zookeyu skinut mod. Spreman za ovaj podforum, spreman je pomoci svima.

Jacky - Development & Web Design
Oko ovog podforuma, mislim da bi jacky bio veliki + za ovaj podforum. Razumije se u 3D modeliranje i sve ostalo vezano za ovaj podforum.

Skile - Software & konekcije i Hardware - Dosta se puta dokazao na portalu.

53m1r - Development & Web design - Jest' da je radio onaj logout kod, ali ipak pored toga, mislim da on treba dobiti, jer ovakve treba ovaj podforum.

KajotY - FanArt - Predobro radi u PSu, a i pomaze ostalima.

; Btw, mozel' se prijaviti za GlobalModeratora ili za jos neki podforum ? Mislio sam se prijaviti za CS PodForum ili Globala, pa et' ..
Pomno sam pregledao sve prijave, i moje misljenje je sljedece.. Sljedeci ljudi zasluzuju moderatorsku funkciju:

NightWalker - Momak je dugo na site-u, sjecam ga se od vremena i mojih pocetaka, a napokon je dovoljno sazrio za obavljanje moderatorske funkcije.. Takodjer, nisam primjetio da je imao nekih ispada..

FantassY - Koliko sam upratio, poprilicno normalna licnost, a i kompetentan za podforum za koji je konkurisao.. Nisam primjetio da je imao ispada..

NuteLLa - Poznat siroj i uzoj gaming zajednici, stariji momak, treba mu dati moderatora za podforum za koji konkurise..

Blejza - Dobio moderatora za coffe shop na istom konkursu kad i ja.. Skinut mu je, ali nikada nisam znao razlog? Uglavnom, odlicno smo sarađivali, momak je dizao razno razne conteste i odrzavao coffe shop zivim bar tim contestima..

KilluminAti - Sarađivao sam njim dok je bio head admin na EPN public serveru.. Dovoljno je reci da je tada EPN bio u samom vrhu, a mislim da je to velikim dijelom zbog ovog covjeka.. Stariji je, ozbiljan i nikad nije imao ispad na g.ba.. Definitivno zasluzuje poziciju moderatora..

To bi bilo to, sto se tice ostalih, premladi su jos oni za jednu ovakvu poziciju..
Zahvaljujem;)
Vidim odabrani su novi moderatori. Svaka cast na izboru 
- Sretno novim moderatorima, da rade sve kako treba.
Takodjer da se zahvalim Vladi, 100kii sto su mi stavili na CS podforumu moderatora. Naravno trudit' cu se jos vise da ova dva podforuma uvijek budu aktivna. 
Kolko sam upratio
KilluminAti, StealtH, jacky, megamix, skile, yordan, Murilo, Scandal, Kayoti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.