Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sezonski posao

145 pregleda · 11 odgovora · otvorena 17.05.2011. u 18:19

pozz gameri

u planu imam da ja i jedan moj jaran preko ljeta radimo negdje blizu, onako neki posao znoj curi a dobra para. . . preso sam cijeli google al nista, ama bas nista, pa da vas pitam dal vi imate ikakve informacije gdje, kako i sta neki sezonski posao me zanima, samo nek nije motika ili badilj octi. skladista, kompanije, konobarstvo, u nekog privatnika neka ispomoc, znaci sve sem motike i badilja i zanimaju me vasi planovi, dal ostajate za pc-om preko ljeta ili idete radit nesto. . .
Ako ti babo nema kafic,firmu ili neke veze na pumpi onda ne mastaj sa tim jaranom o sezonskom poslu :)
Ja sam radio u komunalnom . Gotivit te nece , lopata,krampa , pomoc "glavnim" radnicima.
Radno vrijeme mi je bilo od 07:00 pa dok se ne zavrsi. Nekada do 16:00 a nekada bogme i do 19:00. Radi se na dnevnicu. Minimalno sam dobivao 35 km ,a znao sam i po 70 km dnevno. Nenormalno mnogo radis ,al i ogromne pare za svoje godine zaradis.

A ako ne zelis krampu,lopatu,uvjek ima mogucnost bit konobar , plata 400 km i eto.

Sretno ! : )

Edit: Sto si onda trebao otvarat temu da se kurcis da imas starog koji ima veza.Nek ti sredi na termama da radis naprimjer,kao spasioc. Pare dobivas,dobivas boje + ganjas cure
CiviC je napisao/la:
Ako ti babo nema kafic,firmu ili neke veze na pumpi onda ne mastaj sa tim jaranom o sezonskom poslu
babo ima veze dovoljne da sa 18 radim u općini tako da to nije problem. . . ali hocu da cujem vasa misljenja o raznim poslovima
mrkily je napisao/la:
babo ima veze dovoljne da sa 18 radim u općini tako da to nije problem. . . ali hocu da cujem vasa misljenja o raznim poslovima
pa eto kad baboo ima veze sto te ne ubaci 3 mjeseca na fino mjesto a ovdje dodjes pitat sta da radis cc
da ti babo ima veze nebi ti trazio ovdje neki "savjet"
uzmes brate oglase i trazis... a te suplje da te stari moze ubaciti gdje hoce to ostavi nekom drugom, bez fakulteta ne mozes ni u smetljare danas, da ne znam kakvu stelu imas a ne u općinu -.- grow up pls
Lima je napisao/la:
da ti babo ima veze nebi ti trazio ovdje neki "savjet"
Sve ti je čovjek rekao, ti ovdje među ovu djecu tražiš posao :/

www.posao.ba
Da ti babo ima veze, imao bi para i ne bi ni tražio posao
A da ti vidi baboooo, a da ti vidi babo, da ovdje spamas, da ovdje spamas, 7 postova!
Honorarnih poslova ima, samo malo potrazi... imas ovaj moving-board, svjetlece reklame sto se nosaju na ledjima, njima uvijek treba ljudi, javis im se na email [email uklonjen] , a imaju oni i one hostese sa zastavicama na ledjima-neznam kako to zovu to , ali primaju uvijek ljudi.
Za poslove podjele reklamnog materijala imas email [email uklonjen], znam da zaposljavaju u Sarajevu, a mislim da je i za cijelu BiH.
Sto se hostesiranja i manekenisanja tice, cv saljes na [email uklonjen],tu ti je izvor hostesa i promoterki svim agencijama-provjereno.
Postavljanje opreme za kablovsko pracenje kanala treba Telemach-u, potreban veci broj izvrsilaca, nije potrebno posebno tehnicko znanje, radi se po ucinku.Pogledas email na njihovoj stranici,imaju formu za slanje emaila.
Blicnet uvodi internet, pa sam vidio letak, i cuo da im treba ljudi za potpisivanje ugovora.Info- njihova stranica,rade u BL i SA.
KRO Rad treba ljudi stalno, narocito ljeti, sadjenje cvijeca, okopavanje...sjediste -Dolac Malta , lako je naci,novogradnja , Nedima Filipovica.Mislim da je soba br.5.
Imas i ljepljenje plakata, to je isto ovaj email [email uklonjen]
Cuo sam da ima neka agencija koja ce uskoro uvesti dostavu sitne poste, racuna, poslovne dokumentacije, karata na kucnu adresu, poklona placenih internetom i slicno, i to sve na motorima i biciklima, ali neznam jos podatke.Ako neko ima , neka napise.
Imas i ispostave osiguravajucih kuca, mjesta za registraciju automobila, oni trebaju ljude koji hodaju po mup-u i ostalim institucijama i zavrsavaju papire.To najbolje pitas nekog u BSO kome treba neko za "setanje".
Od honorarnih poslova imas i dostavu novina, to su ti ovi City-expressi Mhs-ovi ([email uklonjen]) i svi koji rade brzu postu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.