Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES 2012

141 pregled · 10 odgovora · otvorena 16.05.2011. u 20:39

Eo konami najavljuje novu verziju pes-a 2012, vase misljenje o navedenoj igrici?

"Konami se konačno oglasio i predstavio sljedeće izdanje Pro Evolution Soccer serijala na sebi specifičan način.

Očekivani dio najave su datum izlaska i platforme, koje po standardnom običaju podrazumijevaju jesen ove godine, te PC, X360, PS3, PS2, PSP, i Wii platforme. Licence Lige prvaka i Europa lige su ponovo tu, a kao najveća promjena najavljuje se novi AI engine uz koji Konami smatra da ima najrealističniju simulaciju fudbala.

Veliku promjenu također dobija i sistem odabira igrača na terenu, pa će tako uz L1/LB i desnu analog gljivu moći odabrati bilo kojeg igrača na ekranu u gotovo svakom trenutku. Međutim, noviteti ne staju na tome pa se PES 12 diči poboljšanom fizikom, novim animacijama, boljim osvjetljenjem, proširenim taktičkim mogućnostima, novim modovima, opcijama za editiranje i još mnogim drugim stvarima."

Izvor : http://www.source.ba/clanak/4106754528/technomania/Pro%20Evolution%20Soccer%202012%20u%20prodaji%20na%20jesen/?ref=tiker
Sve je to FIFA davno imala.
brzo izlazi nakon 11....

ali mislim da ce biti dobro :D
Tarik_ripazha je napisao/la:
Sve je to fino, ali zasto u cosku pise 2011
Možda zato što je ovo trailer iz PES 2011

Sve u svemu, jedva čekam, neki novi endžin stavljen šta već, bit' će to velik' napredak nadam se
Pes kako izlazi svaki put sve gori i gori sve vece i vece greske ... SUdjenje fujjj !! Bio sam fan pesa al razocarali su me totalno !!!
Nek pauziraju malo sa radom dok ne prodju ovi transferi da vide ko ce gdje pa onda nek nastave :D

Jedva cekam ipak Pes je Pes <3 9-)
Dragi moj KONAMI, moram kazat da nikad bolji bit necete od EA Sports-a odnosno Fife. Zao mi je, al tako je...

FIFA <3

:)
PES-Balkan => PES 2012 Video info
http://www.pes-balkan.com/opsirnije.php?ID=112

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.