Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BCSL I - Playoff Finale/za trece

345 pregleda · 20 odgovora · otvorena 15.05.2011. u 10:11

Kao prvo žao mi je što NFK neće biti u finalu

Sljedeće, mislim da ovaj turnir uzima eu4ia. Zaista momci su sjajno odigrali polufinale profiv NFKa, preokrenuli prvu mapu, drugi izgubili, i onda treću lagano uzeli.
Dakle:
eu4ia - FRIENDS 1

Za treće mjesto NFK i MK.GZ, navijam za NFK tako da plasiram jednog 1

Sretno svim ekipama, bila lijepa sezona, nadam se da ćete nastaviti sa ovakvim ligama i turnirima.
NFK
ENTEL
Vane
Vudu
whate
BUY44K4

Lineup: MK.GZ
starlancer
shinock
Runaway
hunter
nikolinho

Finalz :

eu4ia
Laquila
Sykon
TaTke
Soble
Milan

Lineup: FRIENDS
Nicky
mark0ni
prophe7
k1Ng0r
3EBC
Prvu Sezonu osvaja eu4ia, drugo mjesto fRIENDS i treće nFk. Go Go NFK
Finale smo pomjerili isto za 20.00 cisto da napomenem. :)
Nicky je napisao/la:
Finale smo pomjerili isto za 20.00 cisto da napomenem.
Znaci i za trece mjesto i finale se igra u 8 ? , to mi je malo glupo , ali ako ne moze drugacije nek se igra (: , btw ima li se gde skinuti DEMO-i od naseg proslog cw-a eu4ia - nfk , jer me stvarno nesto zanima mi smo iz igraone igrali pa nemam.

GL , eu4ia
BUY44K4iZnoGouD je napisao/la:
Znaci i za trece mjesto i finale se igra u 8 ? , to mi je malo glupo , ali ako ne moze drugacije nek se igra (: , btw ima li se gde skinuti DEMO-i od naseg proslog cw-a eu4ia - nfk , jer me stvarno nesto zanima mi smo iz igraone igrali pa nemam.

GL , eu4ia
http://www.hltv.org/?pageid=28&&offset=50&demoid=10555

Izvoli
BUY44K4iZnoGouD je napisao/la:
Znaci i za trece mjesto i finale se igra u 8 ? ;D , to mi je malo glupo , ali ako ne moze drugacije nek se igra (: , btw ima li se gde skinuti DEMO-i od naseg proslog cw-a eu4ia - nfk , jer me stvarno nesto zanima mi smo iz igraone igrali pa nemam.

GL , eu4ia :-[
Jebiga, eu4ia ne moze kasnije, a za trece je jos gluplje da pomjeram ranije jer ko ce gledati to u 17:00 :)
Ovaj turnir bi eu4ia trebala lagano uzet' s' obzirom na ishode koje su imale iako ni tim FRIENDS nije mačiji kašalj kako bi se ono u narodu reklo

Kako bilo da bilo, meč će biti izuzetno zanimljiv, ko god pobijedio ...
- nFk 3. mjesto , a eu4ia 1. !
hf2all
1. eu4ia
2. Friends
3. NFK
4. MK.GZ

gl svima
Dobro je pa je liga zavrsena bez problema. Ako bog da sledece sezone mozda bude i veci broj divizija i timova.

Po mom misljenju eu4ia uzima prvo mjesto , ali im ne bi trebalo biti lako.
A sto se tice treceg mjesta sanse su po meni ovakve : MK.GZ 60% - 40% NFK.

GLHF svim ekipama
Eu4ia uzima prvo mjesto, NFK treće.
cs mi se smucio, tako da veceras nemam namjeru ni da se trudim ni ista drugo. igram ga jednom u 15 dana i to mi je izgleda previse..

gl nfk
Friends su favoriti..
Zeus ftw ba :)
Ali ipak mislim da će eučetirija uzeti :)
MK.GZ momci strasno pucaju mislim da ce uzet ali bi volio da NFK dobije.

eu4ia ce osvojiti, ako bude kingor "on the fire" uzet ce eu4ia malo teze. =)
Po nekom mom misljenju eu4ia je prvi pobjednik BCSL I dok, trece mjesto uzima nFk(No Fake Kills).

Sretno !
eu4ia lagano uzima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.