Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Skateboarding Games - Preporuka

126 pregleda · 9 odgovora · otvorena 14.05.2011. u 22:42

Pozdrav svima .

Nešto me zainteresiralo danas, pa sam se odlučio da skinem neku skajtersku igru, gledao sam ima dosta igara od Tony Hawk - a, međutim ne znam koji je pravo dobar .

Dakle, tražim neku skateboarding igru, nebitno da li je to izdanje Tony Hawk -a ili slično, bitno je samo da ima dobru grafiku koliko toliko i što bolji gameplay

Unaprijed zahvaljujem
Koji god tony hawk skines dobro je , uzmes neki sto ti izgleda najprivlacnij meni su svi th isti
Najpametnije je da izdvojis par novijih naslova, odes na youtube, pregledas gameplay navedenih igrica i sam odlucis koju ces ;)
MTV Sports: Skateboarding
Tony Hawk's American Wasteland
Shaun White Skateboarding
neXs je napisao/la:
Najpametnije je da izdvojis par novijih naslova, odes na youtube, pregledas gameplay navedenih igrica i sam odlucis koju ces
U tom je i problem ...

Odkud da znam koji su naslovi noviji i koja su izdanja izašla, zato sam i pitao da mi preporučite ...

@Apsolutni smijeh

Hvala za ovu listu, probat ću, sve 3
gamer_exq je napisao/la:
U tom je i problem ...

Odkud da znam koji su naslovi noviji i koja su izdanja izašla, zato sam i pitao da mi preporučite ...

@Apsolutni smijeh

Hvala za ovu listu, probat ću, sve 3
Tony Hawk games wikipedia
jest tesko
mersimthebody je napisao/la:
Tony Hawk games wikipedia
jest tesko
Uh što si mi pomogao, hvala ti puno

Sad ću ja svaki njegov serijal pogledati na youtube, skinuti probati i to je to ?

gamer_exq je napisao/la:
Uh što si mi pomogao, hvala ti puno ;)

Sad ću ja svaki njegov serijal pogledati na youtube, skinuti probati i to je to ?

:-X
Pa neces svaki al , npr. zadnja tri, kontas ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.