Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 150 bodova

WLM 2011 - više problema

190 pregleda · 6 odgovora · otvorena 14.05.2011. u 01:58

Halalite za podforum i sve brzo cu.

1. Kako promijeniti ime na WLM 2011, pokazuje mi samo moje ime i prezime.

2. Imam jedan veći problem, naime mene neko doda, on vidi da sam ja online, vidi moje slike, vidi sve a ja njega vidim kao da je offline, mogu pričati sa njim ali ne vidim da je online, ne vidim sliku, ništa. :S Nema veze sa verzijom msna isto mi se dešavalo i sa prošlom verzijom. Ko mi pomogne za ovo drugo pitanje dobice još 150 bodova hitno je bgm <3
1. Novom verzijom msn-a su zakomplikovali sistem, tako da se mnogo raje vratilo na stare verziju (jedan od razloga je ovaj tvoj problem), uglavnom alternativa tvog problema je :

http://www.mydigitallife.info/how-to-change-display-name-screen-nickname-in-windows-live-messenger-2011/

Možeš mjenjati i preko njihove web adrese kada se loguješ.

2. Kada dodaješ i prihvataš osobe, u zadnjem koraku mnogi klikaju "close", a ustvari trebaju da kliknu na "Also add person to my online profile page". Tada će ti se automatski otvoriti njihova stranica i bit ćeš obavješten i prihvatanju osobe. Imao sam sličan problem i ovim putem sam riješio.

GL.
skile je napisao/la:
1. Novom verzijom msn-a su zakomplikovali sistem, tako da se mnogo raje vratilo na stare verziju (jedan od razloga je ovaj tvoj problem), uglavnom alternativa tvog problema je :

http://www.mydigitallife.info/how-to-change-display-name-screen-nickname-in-windows-live-messenger-2011/

Možeš mjenjati i preko njihove web adrese kada se loguješ.

2. Kada dodaješ i prihvataš osobe, u zadnjem koraku mnogi klikaju "close", a ustvari trebaju da kliknu na "Also add person to my online profile page". Tada će ti se automatski otvoriti njihova stranica i bit ćeš obavješten i prihvatanju osobe. Imao sam sličan problem i ovim putem sam riješio.

GL.
Ok ovo pod jedan cu pokušati kasnije, ali pod dva, jbg poslije jajanja nema kajanja, znaš li kako mogu povratiti reakciju? Da dodam neke osobe koje mi nisu prikazane :S a ja njima jesam :S
Biggie_PK je napisao/la:
Ok ovo pod jedan cu pokušati kasnije, ali pod dva, jbg poslije jajanja nema kajanja, znaš li kako mogu povratiti reakciju? Da dodam neke osobe koje mi nisu prikazane :S a ja njima jesam :S
1. potpisujem gornje
2. izbriši pa dodaj .
Biggie_PK je napisao/la:
Za ovo drugo

Da nemas mozda preko 1000 prijatelja ?
nemam preko 1000, i ne nemogu ih izbrisati kada ih nemam na listi :S u msnu, na live.com su mi prijatelji mogu chatati sa njima ali na MSN-u nmg :S
skini najstariju verziju koju mozes naci to ti je jedini nacin....meni isto tako bilo...i sada imam ovu verziju koja mi je dosla uz XP instalirana sve radi bez problema...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.