Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[Diskusija] Nargilica

186 pregleda · 14 odgovora · otvorena 13.05.2011. u 18:26

Pozdrav dobri moji !
Evo več neko vrijeme , tačnije svaka 4 dana pušim nargilicu i vise mi je pomalo dojadilo pušit obično , zanima me , možel se stavit umjesto vode nesto drugo dole ?
Npr cola ili pivo ili nesto , da bude jače ili ?
I koji vam je najbolji okus i tako ?

Pozdrav
Stavi pivu , napiti ces se http://rob.nu/wp-content/uploads/2010/04/facepalm.gif
Nargila - sranje.

Em je glupo, em je štetno. (sad će me 1000 idola citirat, al otom po tom..., raspitajte se malo šta unosite u sebe.

cigare i u papir !
kenaN_ je napisao/la:
Nargila - sranje.

Em je glupo, em je štetno. (sad će me 1000 idola citirat, al otom po tom..., raspitajte se malo šta unosite u sebe.

cigare i u papir !
Ja te necu citirati
Ma sta vam je nargila nije uopste stetna...ja svaki dan pusim pa mi nista a i sad su napravili CIgare za prestanak pusenja koje su na Bazi nargile ..
HAHA To tarik zajebi ga :DDD

metneš' gore vuve tj. granja pa se raznesi pusti Alpha Blondy-a i nea boljeg osjećaja.
kenaN_ je napisao/la:
Nargila - sranje.

cigare i u papir !
ni ja te necu citirati
Jel se morate drogirati,pusiti,piti ?
Nece te sigurno biti opasniji ili jaci ako ispusite joint ili cigaru,to svako moze .
Anyway da ne bude da spamam da ti odg na temu,probao nargilu jednom i vidjeo da je tesko sranje,haj da je to neki dobar feeling nego me jos stomak zabolio .
Plus sto se po islamu zabranjena
Darda je napisao/la:
Jel se morate drogirati,pusiti,piti ?
Nece te sigurno biti opasniji ili jaci ako ispusite joint ili cigaru,to svako moze .
Anyway da ne bude da spamam da ti odg na temu,probao nargilu jednom i vidjeo da je tesko sranje,haj da je to neki dobar feeling nego me jos stomak zabolio .
Plus sto se po islamu zabranjena
To da nije dobar osjećaj, to si u pravu.

A stomak te zabolio zato što ti je bio prvi put

Turci se ubijaju nargilama, a sve neki muslimani
kenaN_ je napisao/la:
To da nije dobar osjećaj, to si u pravu.

A stomak te zabolio zato što ti je bio prvi put

Turci se ubijaju nargilama, a sve neki muslimani
Upravu si sve to sto si sad rekao .

I moram priznati da mi nije to jasno ali ipak ja se drzim Kur'an-a jer narod grijesi pa tako i turci .
Zašto mi cigare počinju dobivati okus vanilije ? Mmm, njamii.
stavi sebi skanka dole gdje ide aroma.
zatim ,kad ti to dosadi stavi malo bijelog.
kada ti dosadi duvati bijelo onda pocni igle koristiti,na bazi nargile naravno.
Naravno da možeš. Naprimjer, ako staviš aromu kokosa, onda dole sipaš mlijeko. Kolu možeš kombinovati sa svakom aromom, a najbolja je sa limunom, bar po mom mišljenju.

Jaran je stavljao vodku umjesto vode, i nije nešto pretjerano zadovoljan bio. Učinak je samo da te glava zaboli, ništa pozitivno.
Seksanna je napisao/la:
Zašto mi cigare počinju dobivati okus vanilije ? Mmm, njamii.
To je zato sto su ti svi receptori za ukus sprzeni! xD

J**o nargilu, kad uzmes ono K-plus pivo od dvije litre, nakve hobotnice ganjas!
MorgaN je napisao/la:
To je zato sto su ti svi receptori za ukus sprzeni! xD

J**o nargilu, kad uzmes ono K-plus pivo od dvije litre, nakve hobotnice ganjas!
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAAHA, moram, HAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA <3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.