Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

ie 7 I wmp 11

704 pregleda · 12 odgovora · otvorena 08.12.2006. u 21:19

eh ovako ljudi mojiii.... surfo sam po netu i naidjem na wmp 11 i internet explorer 7 i sada da instaliram oboje treba mi nesto "validate" i onda kada to kliknem ode mi na site od microsoft i moram nesto kupit genuine a to dak upujem neiplati mi se, pa ako ima iko nacina da zna kako da se bez ovoga instalira neka pomogne zauvrat 10 bodova
1) skines wmp 11 sa microsoftove stranice
to je moja preporuka
2) ako nije orginalan WINDOWS, a znamo svi da skoro niko nema validan WINDOWS , tebat ce vam samo jedan mali dll fajl koji se zove

legitlib.dll , a mozes ga naci na

http://d.turboupload.com/d/617334/Windows_Media_Player_11_cracked.rar.html

ako ovo neuspije obrati se meni i ja cu vam poslati taj fajl

e sad kad ste skinuo wmp 11 trebat ce ti winrar
pomocu njega extractujes instalacioni fajl wmp 11 u neki folder
kad otvoris taj folder vidjet ces da ima jedan fajl legitlib.dll
to je taj mali fajl koji nam pravi probleme hihih
i sad kopiras onaj fajl koji sam na pocetku spominjao u folder u koji si extraktovao wmp 11 i zalijepis ga u njega
pitat ce te da zamjenis sa postojeci naravno kliknes "yes"
i to je to

sad pokrenes setup_wm nalazi se naravno u folderu gdije si extraktovaoi wmp 11 i buummm!
krenula je instalacija bez ikakvih problema!!!!

hack the world!!
za ie7 treba ti pack 2 , a za wp 11 neznam , ni meni nije htela bez SP2 ali nisam pokusavao sada sa SP2. pozz
hehe jes primijetio da smo malo pre u isto vreme poslali teme,aj nepisem z*** toga , vec da kazem da je ovaj crack veci od same instalacije wp 11
Sto se tice WMP 11, bilo je tema potrazi.
Ima extra objasnjeno...
ti kazes bila tema od media player 11 jest sjecam se, ali gledaj meni vishe trebaza internet explorer 7pa usput stavio media player 11, a maki aj ako znas ista o exploreru i daj mi link da skinem sa te microsoftove stranice neda mi se trazit, aje ako znas ista o explorer 7 dam ti bodove
sry sto ponovo pisem, nemam bodova za ispravak ,ali samo da pitam ima li ikakav crack za njega
Kome,treba crack za IE7 ili wmp 11 nek me doda na msn i poslati cu mu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.