Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Da li da se vratim PS?

294 pregleda · 14 odgovora · otvorena 10.05.2011. u 23:19

Poz svima!

Radio sam prije u PS pa sad bi da krenem ponovo ali ne znam da vidim vase misljenje za moje radove. Postavljao sam temu na http://www.warez-bb.org ovi su komentari:

Nice job , mate .. Some of them are my favorites .. (The Fairy-
Legend Of Warez)

Pretty nice works... keep them coming (freakboy18-
Wise Old Person)

nice gallery you got man KIU (MASK ^_^ MAN-
Emperor Of Warez) GFX Signature Team

Radovi:

Downloads: 432 na deviantart.

Znaci ja bi se vise opredjelio za Logo-e i Web design pa onda sigove malo.

Hvala za misljenje.
Po svemu sudeci , komentarima iznad , radovima , zasto bi propustio priliku kad vec znas raditi , mozda ti se u buducnosti isplati , da radis za nekoga i slično. Iskreno moje mišljenje , pajdo nastavi da radis kad vec imas smisla za to.

Ja sam pokusavao raditi i dan danas se trudim pomalo ali mi neide jer ne znam osnovne stvari a tutoriala more koje ne razumijem , ili nemogu naci alat sa tuta jednostavno nije za mene, jer nista bez tuta sam ne znam uraditi =)

Samo naprijed , sretno.
zašto vas interesuje tuđe mišljenje?
Mnogi zbog toga odustanu.
Ja npr. počeo rukomet trenirat, nisam hodat' znao, sad evo nakon 6 mjeseci, najmlađi prvotimac

Budi uporan, isplatit' će se
Radovi su baš dobri
Ne.
Da si ikada imao volje za PS-om ne bi nikada odustajao od njega,a pogotovo ne zbog loših kritika. Nauči neke stvari raditi za sebe i počni ih dijeliti sa drugima tek onda kada budeš imao dovoljno samopouzdanja da iz svojih grešaka naučiš.
salih_dela je napisao/la:
zašto vas interesuje tuđe mišljenje?
Mnogi zbog toga odustanu.
Ja npr. počeo rukomet trenirat, nisam hodat' znao, sad evo nakon 6 mjeseci, najmlađi prvotimac ;)

Budi uporan, isplatit' će se ;)
Radovi su baš dobri ;)
Gdje ti treniraš rukomet ....... xD

/topic

Ma crtaj, j**e ti se :D
Meni se radovi svidjaju i vidi se da znas raditi u PS-u, sad je sve do tebe dali imas volje vratiti se i raditi u PS-u ponovo,a moja preporuka ti je da se vratis i da radis ponovo kao sto kaze momak u prvom postu moze ti se isplatiti 8-)

Sve je na tebi sad
dixbn11 je napisao/la:
Gdje ti treniraš rukomet ....... xD

/topic

Ma crtaj, j**e ti se 
Ma RK Kakanj
š'o pitaš?
topic:
opet te podržavam, crtaj 
Ma radi sta ti fali, na ovom sadasnjem vremenu je puno bolje znati nego ne znati, radovi su super, samo ako imas imalo volje mozes daleko dogurat, tvoje misljenje je opet najprece.
Sva vjezbom i pravim tutorialima sve se da nauciti. Samo je potrebna volja.

Zasad su ti radovi losi, ovaj ti je najbolji, pa samim tim znas kakav si:

Advice
Sta ce ti tudje misljenje 
da odlicni su ti radovi imas sanse za super mega awesome great big tall fat proa
P.S.ej sorry ja pritisno ne z ezno se
Ovo da se pohvalis sa komentarima ? Pa ako volis raditi i ako imas zelju radi. Dobri su ti radovi, probaj nesto uraditi na 99designs, dobit ces pare kad tad. Nemoj odma na logo, prvo radi nesto lakse. Keep it up 
Čuj smokija loši radovi. -.-

Ako ćeš imati ikakvu zaradu od svog crtanja, samo naprijed, a ako ne, onda prestani. 
Po meni radovi i nisu nešto, štaviše low ih je 90%.

Što se mene tiče nemoraš više nikad PS otvorit xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.