Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Žene prednjače u online igrama

343 pregleda · 12 odgovora · otvorena 07.12.2006. u 20:45

Dvostruko više žena no muškaraca se igra online, a najnovije istraživanje Nielsen Entertainmenta pokazalo je taj novi trend.
Naime, od ukupno 117 milijuna aktivnih igrača u SAD-u, njih 56 posto igra online. Od toga broja, čak dvije trećine su žene.

Istraživanje je kao aktivne igrače definiralo sve one od 13 godine nadalje koji imaju barem jednu igraću konzolu ili računalo kao igraći uređaj i koji se igraju barem sat vremena tjedno.
Ovo si trebao staviti kao vijest!
Ajde daj link odakle si to procitao!!!
               _zveck_ je napisao/la:
U BIH 3 zene igraju igre

Yasmina,1da,minchi
               TaG|deNzel je napisao/la:
Yasmina,1da,minchi

igra i moja sestra caroma(bilijar online) ....ne mora znacit da su one jedine ako csa igraju...informisi se malo izvan CS-a
               _zveck_ je napisao/la:
U BIH 3 zene igraju igre

OPLAKO!
               Tiesto. je napisao/la:
igra i moja sestra caroma(bilijar online) ....ne mora znacit da su one jedine ako csa igraju...informisi se malo izvan CS-a

A to mislis imam ja 20 treba igra (covjece ne ljuti se) preko interneta a 2,3 igraju bitfighta...itd
               TaG|deNzel je napisao/la:
A to mislis imam ja 20 treba igra (covjece ne ljuti se) preko interneta a 2,3 igraju bitfighta...itd

pa ti kazes samo 3 igraju...negdje 4-5 igraju CS-a ali ima ih mnogo vise sto igraju neke druge igre a za cs nisu cule
Ja bih rekao da se to vecinom odnosi na one Pokere , Black Jack one online kockarske igre .. Mislim ima tu malo CS'a , WOW'a , ali to je vecinom to .. Barem po meni
da su zene ***do.
Moja draga owna po 7 i 8 uniju ogame-a. Povremeno opali samnom partiju heroja...preshla je sve djelove Hitmena-a i lagano se steli kantera sa botovima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.