Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Nacky

246 pregleda · 17 odgovora · otvorena 03.05.2011. u 20:35

Pozz ljudi,sta se radi? Eh,ovako ovo je moj prvi rad u PS-u ikada, gleado sam dosta tut-ova i odlucio se da uradim ovaj sig. Tek sam poceo raditi,te znam da se nece puno ljudi svidjeti,ali eto,meni se ipak svida,posto mi je prvi rad :)

Ocjene:

P.S. Ako se nekom svida neka mi se javi na PM ili u guestbook,pa cu mu poslati .psd file.
Prvo kada dizes pic temu ne smijes stavljati manje od 2 rada .

Anyway veoma dobro za prvi rad .
Nastavi da gledas tutoriale i samo vjezbaj .
Takodje nemoj nikada ali bas nikada stavljati na radove to by:taj i taj nego stavis neki text blizu rendera sa svojim nickom il nesto slicno .
I da izbjegavaj stavljanje dvotacke zareza i ostalih sranja u sigove .
Minimalno 2. Rada za Ocijene!
Ovako... nikad ne stavljaj render u coskove jedino ako nije izrezan za cosak ... sig je prazan mnogo,dobro ima tu nekih osnovnih brusheva i tih stvari ali opt prazan.. na tekstu je mozda inner glow ili outer glow.. Bordere si dobro skonto ali opt tu treba mnogo mnogo dorade
Posto je prvi rad evo: ali to ne znaci da je cvrsta trica nego ae kad si pocetnik.. Citaj tutove,imas na deviantart GL

Meni se sviđa ovaj sig. Postavljaj više od 2 rada!

Keep it UP

ako je prvi put i nije tako loše, samo naprijed
reaveNz je napisao/la:

Meni se sviđa ovaj sig. Postavljaj više od 2 rada! :)

Keep it UP
ako hoces da ti send .psd file,daj mi svoj e-mail.
Meni extra !
Od mene zvjezdice !
Jos sam ja igrac wow-a tako da... :D
- Ocjena :

Za početak 3 . Rad nije loš , sudeći da je prvi . Nastavi sa radom , i čitaj što više TuT'ova .

btw . Idući put stavi 2 rada , takvo pravilo .

bb.

Nije loše, s' obzirom da si početnik .

Tutove pred sebe i uči, samo uči i bit' će nešto od tebe
Minimalno 2 rada na pic temama
sto se mene tice super je posto prvi put radis a nebi da dajem ocjenu posto treba min 2 rada 9-)

samo nastavi

ZA trud . -.-''
Twistter je napisao/la:
Minimalno 2. Rada za Ocijene!
Kakvo bolan glasanje pa nije contest, gledaj šta pišeš!

Početnicima svima kažem samo ovo, tutorijale i samo uči ništa drugo i radi stalno i vjeruj ostat će ti dosta stvari u glavu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.